AK Parti Heyeti, Azerbaycan'a Genis Katilimli Ziyaret Gerçeklestirecek

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus baskanligindaki heyet, 4 gün sürecek programda, Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile de bir araya gelecek AK Parti ile Yeni Azerbaycan Partisi'nin Türkiye ve Azerbaycan'da birlikte gerçeklestirecekleri projeler ele alinacak.

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus baskanligindaki heyet, üst düzey temaslar ve heyetler arasi görüsmeler gerçeklestirmek üzere 25 Temmuz'da Bakü'ye gidecek.

Ankara'da geçen ay, AK Parti ve Yeni Azerbaycan Partisi arasinda imzalanan is birligi protokolünün ardindan yapilacak ziyaret çerçevesinde AK Parti heyeti, Azerbaycan Aile Bakani Bahar Muradova, Yeni Azerbaycan Partisi Genel Baskanvekili, Genel Merkez Yürütme Kurulu Baskani Tahir Budagov, Basbakan Yardimcisi Ali Ahmadov gibi Azeri yetkililerle görüsmelerde bulunacak.

AK Parti heyeti, 4 gün sürecek programda, Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile de bir araya gelecek. Görüsmelerde, AK Parti ile Yeni Azerbaycan Partisi'nin Türkiye ve Azerbaycan'da birlikte gerçeklestirecekleri projeler ele alinacak.

Ziyaret, Azerbaycan programinin son günü 28 Temmuz Çarsamba günü Gence'de düzenlenecek "Milli Manevi Degerlerimize Baglilik ve Gelecek Is Birligi Için Yeni Firsatlar" adli konferansin ardindan ortak basin toplantisi ile sona erecek.

AK Parti heyetinde, Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Dis Iliskiler Baskani Efkan Ala, Genel Sekreter Fatih Sahin, Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir, Gençlik Kollari Baskani Eyüp Kadir Inan, Genel Baskanvekili Yardimcisi Ahmet Büyükgümüs, Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan, Genel Sekreter Yardimcisi Türk Islam Karakoç ve bazi genel merkez yetkilileri yer alacak.
Kaynak: AA