Nevsehir Belediyesi 750 Aileye Kurban Eti Dagitti

Nevsehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileleri bu bayramda da unutmadi. Kurban Bayrami dolayisiyla hayirsever vatandaslarin bagisladigi kurban hisselerinden 750 aileye kurban eti dagitimi gerçeklestirildi.

Nevsehir Belediyesi 750 Aileye Kurban Eti Dagitti
Yil içerisinde periyodik araliklarla ihtiyaç sahibi ailelere binlerce gida paketi yardiminda bulunan Nevsehir Belediyesi, Kurban Bayrami’nda da ihtiyaç sahiplerini unutmadi.

Bayram dolayisiyla hayirsever vatandaslarin destegi ile olusturulan kurban hisselerinden hazirlanan et paketleri belediye görevlileri tarafindan 750 ihtiyaç sahibi ailenin evlerine ulastirildi.

Kurban eti dagitimi için destek veren hayirsever Nevsehirli vatandaslara tesekkür eden Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, “Bizi birbirimize baglayan bayram günleri, aslinda bizi biz yapan en önemli manevi degerlerimizdir” dedi.

Ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerinin bundan sonraki dönemde de artarak devam edecegini kaydeden Baskan Savran, tüm Nevsehirlilerin bayramini tebrik etti.

Savran, “Bizleri bir kez daha Kurban Bayramina kavusturan Rabbimize hamd ediyorum. Bayramlar bir arada olmanin, darginliklari bitirmenin ve kimsesizleri düsünerek onlarin yaninda olmanin; sevinci, bereketi ve güzellikleri paylasmanin günleridir. Bu vesileyle tüm Nevsehirli hemserilerimizin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyor, huzurlu ve mutlu bir sekilde bayram geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA