Kuzuluk'ta Kurban Bayrami Yogunlugu

Kurban Bayrami tatilini dogal bir ortamda geçirmek isteyen vatandaslar, Sakarya’nin Akyazi ilçesi Kuzuluk Termal Turizm Bölgesi’nde bulunan Ihlas Kuzuluk Termal Otel ve Ihlas Kaplica Evleri’ne akin etti.

Kuzuluk'ta Kurban Bayrami Yogunlugu
Ihlas Kuzuluk Termal Otel ve Ihlas Kaplica Evleri, her yil oldugu gibi bu bayram da tatilcilerden yogun ilgi gördü. Türkiye’deki ilk ve en büyük termal devre mülk projesi olarak, Sakarya’nin Akyazi Kuzuluk bölgesinde, çevresi ormanlarla kapli olan 200 bin metrekarelik bir arazide kurulan Ihlas Kaplica Evleri, Kurban Bayrami’nda ailelerin tatil ihtiyaçlarini, sagligi da esas alarak, ekonomik ve yüksek standartlarda karsilayabilme firsati sundu. Günün her saatinde kaplica suyuna sahip olan bin 470 daire, ailelerin bütün ihtiyaçlari düsünülerek planlandi. Ayrica tesis içindeki lokanta, pastane, Selale Kafe, huzur bahçe, alisveris merkezi, termal havuzlar ve eglence merkezinden de tatile gelen vatandaslar istifade etti.

Iki apart, üç suit ve 60 standart oda olmak üzere 130 yatak kapasitesiyle hizmet veren Ihlas Kuzuluk Termal Otel, 45 ve 90 kisilik çok amaçli salonu, 200 kisilik restorani, 150 kisilik yemek salonu, 300 kisilik açik yemek alani, oyun odasi ve parki, 3 adet termal özel banyosu, 2 adet masaj ünitesi, saunasi, satis ünitesi, kuaförü ve 80 araçlik otopark ile misafirlerine Kurban Bayrami tatili sürecinde hizmet verdi. Saglik Bakanligi tarafindan ruhsatlandirilan ve doktor kontrolünde kullanilan kaplica suyu, romatizma, eklem ve yumusak doku hastaliklarinin tedavisinde; ortopedi, beyin ve sinir ameliyatlari sonrasinda uzun süreli hareketsiz kalma durumlarinda eski hareket kabiliyetini tekrar kazanmak için; kronik dönemdeki bazi nörolojik rahatsizliklarda rehabilitasyon amaciyla; genel stres bozukluklarinda ve spor yaralanmalarinda tamamlayici tedavi yöntemi olarak tavsiye ediliyor.
Kaynak: İHA