Kaçan Kurbanligin Pesinden Giden Tip Ögrencisinin Son Görüntüleri Ortaya Çikti

Ankara’nin Pursaklar ilçesinde kaçan kurbanlik koyunu yakalamak isterken kaybolan 20 yasindaki tip ögrencisi Onur Eker’in son görüntüleri güvenlik kameralarina yansidi. Kameralara yansiyan görüntülerde Eker’in yürümekten yorgun oldugu ve havaninda sicak olmasindan dolayi yoruldugu, yavas yavas hareket ettigi görüldü.

Kaçan Kurbanligin Pesinden Giden Tip Ögrencisinin Son Görüntüleri Ortaya Çikti
Olay, Ankara’nin Pursaklar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kirikkale Üniversitesi Tip Fakültesi Ögrencisi Onur Eker, bayram tatili için annesiyle birlikte dedesi Zühtü Erdogan’in yanina geldi. Onur ve dedesi, bayramin birinci günü kurbanlik koyunu kesmek için ahirdan çikarirken koyun kaçarak daglik alana dogru kosmaya basladi.

Onur ve dedesi, koyunun pesinden gitti. Dede Erdogan, geri dönüp kamyonetini alarak koyunun önüne geçmek için farkli bir yoldan giderken, Onur ise daglik alanda koyun ile birlikte kayboldu. Zühtü Erdogan’in yakinlariyla yaptigi aramadan sonuç alinamayinca polis ve jandarmaya haber verildi.

Olay yerine çok sayida arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece geç saatlere kadar yapilan arama çalismalarina ragmen Eker bulunamadi.

Kaybolan genç tip ögrencisinin son görüntüleri kameralara yansidi

Bayramin ikici gününün yapilan çalismalarda ise havadan helikopter destekli, termal kamera ve drone da kullanildi. Yaklasik 100 kisilik arama- kurtarma ekibinin yaptigi çalismalara ragmen Onur’un izine rastlanmadi. Bir evin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerinde ise Eker’in yürümekten yorgun oldugu ve havaninda sicak olmasi nedeniyle yürüyemedigi görüldü.

Bayramin ikinci gününde Eker’i arama çalismalari gece geç saatlere kadar sürerken çalismalara ara verildi.

Kaynak: İHA