Izmit Gida Bankasi Ile Kurban Dayanismasi Sürüyor

Izmit Belediyesi, hayirsever vatandaslarin Gida Bankasi’na getirdigi kurban bagislarini ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitiyor.

Izmit Gida Bankasi Ile Kurban Dayanismasi Sürüyor
Vatandaslarin zor zamanlarinda yaninda olmaya devam eden Izmit Belediyesi, Kurban Bayrami’nda da dar gelirli vatandaslara el uzatti. Kurban ibadetini yerine getiren ve kurban bagislarini dar gelirli ailelere ulastirmak isteyen vatandaslar Izmit Belediyesi Gida Bankasi araciligiyla yüzleri güldürdü. Yardimseverler ile kurban kesemeyen aileler arasinda bir köprü vazifesi gören Gida Bankasi araciligi ile pay edilen ve küçük parçalara ayrilan bagislar, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri tarafindan ihtiyaç sahibi ailelere dagitiliyor. Paylasmanin ve kardesligin örneginin sergilendigi Kurban Bayrami’nda uygulanan bu hizmet ile birçok ailenin yüzü güldü. Hayirseverler bagislarini Mehmet Ali Pasa Mahallesi’nde bulunan Gida Bankasi’na bayramin üçüncü ve dördüncü gününe kadar teslim edebilecek.

Etlerin saglik kosullarina uygun olarak saklandigini belirten Izmit Belediyesi Gida Teknikeri Ugur Öktem, “Izmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügümüzün kurdugu ag sayesinde dar gelirli ailelerimize ulasim sagliyoruz. Kendi öz kaynaklarimizdan, bagis yapan vatandaslarimizdan ve fazla gida kuruluslarindan aldigimiz ürünleri vatandaslarimiza pay ederek dagitimini gerçeklestiriyoruz. Geçtigimiz Ramazan ayinda binlerce vatandasimiza Ramazan kolisi destegi verdik. Kurban bayraminda da hayirsever vatandaslarimizin bagisladigi etleri onlar adina dar gelirli ailelerimize dagitiyoruz. Gelen bagis etlerimizi saglik kosullarina uygun olarak sogutucu dolaplarimizda muhafaza ederek sakliyoruz. Izmit Belediyesinin kurdugu bu yardim agina katkida bulunarak destek olmak isteyen hayirsever vatandaslar bayram boyunca açik olacak Kardes Eller Gida Bankasi’na et bagisinda bulunabilirler” dedi.

Kaynak: İHA