Deniz Suyunda Sikinti Olmamasi Tatilcilere Rahat Nefes Aldirdi

Sakarya’nin Karasu ilçesinde turistler ve ilçe halki Kurban Bayrami’nda Karasu sahillerine akin etti. Vatandaslar bayram tatilinin tadini çikartirken, sahilde adeta semsiye koyacak yer yoktu.

Deniz Suyunda Sikinti Olmamasi Tatilcilere Rahat Nefes Aldirdi
Arefe günü Karasu ilçesinde denize giren vatandaslar, vücutlarinda kizariklik ve kasinti sikayetleriyle Karasu Devlet Hastanesi’ne akin etmisti. Yasanan olayda cankurtaran ekipleri, can güvenligini saglamak için geçici olarak sahilleri bosaltmisti. Sahilde yasanan panigin nedeni, denizanasindan kaynaklandigi ortaya çikti. Deniz suyunda bir sikinti olmamasi, tatilcilere rahat bir nefes aldirdi. Kurban Bayrami’ni firsat bilen vatandaslar, Karasu ilçesine akin etti. Sicak havanin etkisiyle hem serinlemek hem de tatilin tadini çikarmak için Karasu halki ve turistler, kendilerini Karasu sahiline atti. Sahilin kalabaligini firsat bilen seyyar saticilari, satislarini gerçeklestirdi. Karasu sahili, bu yil da bayramda sorunsuz bir sekilde ilçe halkina ve turistlere kucak açti.

"Deniz, kum ve hava güzel"

Bayram tatil için Istanbul’dan, Karasu’ya geldiklerini aktaran Volkan Diyartepe, “Arkadasimizin yazligi var. Gayet memnunuz. Güzel, begendik burayi. Sahilinde biraz yosun olsa da denizi de güzel. Ama bayagi gelismis. Caddelerde güzel mekanlar vardi. Lunapark da açikti. Karasu’dan memnunuz, herhangi bir sikintimiz yok” derken, Sebahat Basaran ise, “Istanbul’dan geliyoruz. Karasu’dan ev aldik. Su an da güzel geçiyor. Insallah, daha da güzel geçecek. Herkes için de güzel olmasini diliyoruz. Buradan, herkesin de Kurban Bayrami’ni kutluyorum. Allah herkese saglik ve huzur versin. Deniz, kum ve hava güzel” diye konustu.



"Memnunuz, Karasu’yu seviyoruz"

Karasu’da ailecek denize girebildiklerini ifade eden Yusuf Zorlu, “Bayramda çok güzel oldu. Yasaklar da kalkti. Memnunuz, Karasu’yu seviyoruz. Pandemi sürecinde çalistigim için çocuklar evde, ben disaridaydim. Bayagi bir sikinti yasadik. Sükürler olsun, hastalik da biraz azaldi. Su an çok iyi, egleniyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA