Baskan Uysal, Süpürge Faras Orkestrasi'yla Bayram Için Bulustu

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, belediyenin Temizlik Isleri Müdürlügü çalisanlarinin kurdugu ‘Süpürge Faras Orkestrasi’yla bayram konseri için bir araya geldi. Konserde Baskan Uysal gitar çalarken, temizlik personeli baglama, keman, darbuka ve tefle kendisine eslik etti.

Baskan Uysal, Süpürge Faras Orkestrasi'yla Bayram Için Bulustu
Antalya’da, gündüz caddeleri süpürge ve faraslariyla tertemiz yapan Muratpasa Belediyesi’nin temizlik isçilerinin kurdugu orkestra, Kurban Bayrami konseri için yeniden bir araya geldi. Orkestranin daha önce Muratpasa Belediyesi sosyal medya hesaplarindan yayinlanan konserleri büyük begeni toplarken Süpürge Faras Orkestrasi’na bu bayramda Belediye Baskani Ümit Uysal eslik etti.

Baskan Uysal, Kurban Bayrami konserinde üç sarki seslendirdi. Konseri, bir Edirne türküsü olan ‘Kizilciklar oldu mu’ ile açan Baskan Uysal ve Süpürge Faras Orkestrasi, bir Musa Eroglu klasigi olan ‘A Kuzum’la devam ettikleri konserde son olarak ‘Gesi Baglari’ni seslendirdi. Yaklasik yarim saat süren konser, Baskan Uysal’in seslendigi sarkilarin ardindan bayram nesesini katlayacak zeybekler, oyun havalari ve birbirinden hareketli sarkilarla devam etti.

Çekimleri bayram öncesi yapilan Baskan Ümit Uysal ve Süpürge Faras Orkestrasi’nin konser, bayramin üçüncü günü saat 20.00’de belediyenin sosyal medya hesaplarindan yayinlanacak.
Kaynak: İHA