Körfez Ticaret Odasi Bayramlasma Töreni Yapildi

Körfez Ticaret Odasi (KTO) geleneksel bayramlasma töreni, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve kent protokolünü bir araya getirdi.

Körfez Ticaret Odasi Bayramlasma Töreni Yapildi
Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlasma etkinligini bu yilda sürdüren Körfez Ticaret Odasi’nda bayramin ikinci günü bir araya gelindi. Yönetim ve meclis üyelerinin katilimiyla düzenlenen bayramlasma etkinliginde ilçe STK’lari ve siyasi partileri katildi.

Bayramlasma töreninde Körfez Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk, konuklarini odasinda agirlayarak sohbet etti.

Bayramlasma töreninde Körfez Ticaret Odasi Baskani Recep Öztürk, “Her zaman bu mutlu günlerin coskuyla kutlandigi hatirlatilarak, “Türk halki dini ve milli bayramlarda yasanan coskuyu hiçbir zaman kaybetmemistir. Gelenek ve göreneklerine bagli olan halkimiz her zaman birlik ve beraberlik havasi içinde bayram mutlulugunu bir arada yasamayi basarmistir. Türk halkinin bu bagliligini, ülkesine ve milli degerlerine olan sevgisini bozmayi kimse basaramamistir. Bu bayram ve bundan sonra ki bayramlarda da ayni birlik ve beraberlik içinde coskuyla dolu olarak kutlamalarin yapilmasini diliyoruz. Bu anlamda yönetimdeki arkadaslarimizin, üyelerimizin ve tüm halkimizin Kurban Bayramini en içten dileklerimizle kutluyor, mutluluk dolu huzur dolu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA