Esenyurt'ta Otomobil Yatan Köpegin Üzerinden Geçti

Istanbul Esenyurt’ta bir siteden çikan otomobil sürücüsü kapi önünde yatan köpegi fark etmeyerek üzerinden geçti. Köpek yapilan tüm müdahalelere ragmen 25 gün sonra ölürken, yasanan o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçen ay aksam saatlerinde Esenyurt’ta bulunan bir sitede yasandi. Iddiaya göre, bir kisi siteden çikarken, kapinin önünde yatan köpegi fark etmeyerek üzerinden geçti. Gece isimli yarali köpek tedavi edilmek üzere veterinerlige götürüldü. Yarali köpek yapilan tüm müdahalelere ragmen 25 günlük yasam mücadelesini kaybetti. Yasanan o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Köpegin sahibi Seda Gökmen, “Yaklasik 6 yildir bakimini üstlendigim çocuklarimdan bir tanesiydi gece benim. 2 tane profesör amaliyatini gerçeklestirdi. Zorlu bir süreçti. 25 gün boyunca yasam mücadelesi verdi. Elleri hiç tutmadi. Eli kesildigi için bedeni kaldirmadi. Burada bekletilmeseydi suan gece engellide olsa bizimle birlikte olacakti. Bilinçli olmus olmasa da benim çocugum 55, 60 kilo ebatlarinda iri bir çocuk. Yani orada köpek degil bir çocuk da olabilirdi. Kasitli olmamis olsa da ihmalden dolayi oldugunu düsüyorum. Kazada demiyorum çünkü önüne bakmiyor. Çevredekilerin tepkisine nazaran asagiya iniyor. Asagiya da indiginde hiçbir sey yok gibi tepki göstermiyor. Sorusturma açildi” dedi.

Kaynak: İHA