CHP'nin Siyasi Partilerle Video Konferans Araciligiyla Bayramlasmasi Tamamlandi

CHP heyeti, Kurban Bayrami dolayisiyla siyasi partiler arasi bayramlasma programi kapsaminda, parti heyetleriyle video konferans yöntemiyle bayramlasti.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadin Kollari Genel Sekreteri Mehtap Yücel'den olusan CHP heyeti, AK Parti, MHP ve IYI Parti'nin ardindan, DSP, Vatan Partisi, BBP, Saadet Partisi, HDP, DP, ANAP, Genç Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bagimsiz Türkiye Partisi ve Türkiye Degisim Partisi heyetleriyle de video konferans yöntemiyle bayramlasti.

DSP Genel Baskan Yardimcisi Dilara Tambova, Örgüt Kurulu Baskan Yardimcisi Hikmet Aydemir ve Mali Isler Baskan Yardimcisi Sevinç Erencan'dan olusan DSP heyeti ile yapilan görüsmede, Kovid-19 tedbirleri ve salginla mücadele ele alindi, CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, vatandaslara asi olmalari çagrisinda bulundu.

Kibris Baris Harekatinin 47. yil dönümünü kutlayan Öztunç, eski basbakanlardan Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan ve eski KKTC Cumhurbaskani Rauf Denktas'i minnetle yad etti. Öztunç, "Belki birileri bugün Kibris Baris Harekatinin yil dönümünde rahmetli Ecevit'i anmiyor olabilirler ama biz kendisini gönlümüzden hiç çikartmiyoruz. Rahmetli Ecevit, Kibris'in daglarina tepelerine, taslarina milliyetçiligin adini yazdirmis bir liderdir. Milliyetçilik nasil yapilir bunu göstermis bir liderdir." ifadelerini kullandi.

DSP Genel Baskan Yardimcisi Dilara Tambova da Kibris Baris Harekatinin yil dönümü nedeniyle çifte bayram yasadiklarini belirtti.

Vatan Partisi heyeti de CHP heyeti ve partililerle Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu'nun bayramini tebrik etti.

CHP heyeti daha sonra HDP, BBP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, ANAP, Genç Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bagimsiz Türkiye Partisi ve Türkiye Degisim Partisi heyetleriyle bayramlasti.

Görüsmelerde heyetler, gelecek yil, salgindan ve yasanan tüm sorunlardan arinmis sekilde, yüz yüze bayramlasma temennisinde bulundu.

Kaynak: AA