Van Valisi Bilmez Kurban Bayrami Dolayisiyla Ziyaretlerde Bulundu

Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Kurban Bayrami dolayisiyla mesai yapan kamu görevlileri ile sehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Bilmez, esi Meral Bilmez ile AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Vali Yardimcisi Ömer Faruk Canpolat, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yüksel Yigit ve esi Sebnem Yigit, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin ve esi Müserref Aydin ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Tarik Kusman ile Edremit ilçesinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligina bagli sevgi evini ziyaret etti.

Devlet korumasi altindaki çocuklarla bir araya gelen Bilmez ve beraberindekiler, çocuklarla yakindan ilgilenerek çesitli hediyeler verdi.

Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Bilmez ve beraberindekiler, daha sonra Saglik Bilimleri Üniversitesi Bölge Egitim ve Arastirma Hastanesine geldi.

Saglik personeli ile görüsen Bilmez, çocuk servisindeki hastalarin bayramini kutladi, hastane bashekimligine atanan Dr. Ögretim Üyesi Kamil Yavuzer’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Bilmez ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Il Emniyet Müdürlügü, Il Jandarma Komutanligi ve 6. Hudut Tugay Komutanligina geçerek güvenlik güçleri ile bir araya geldi, bayramlarini kutladi.

Vali Bilmez, mesai mefhumu gözetmeksizin vatanin ve milletin bölünmez bütünlügü için görevini basariyla ifa eden güvenlik güçlerine tesekkür etti.

Bilmez ve beraberindekiler Sehit Polis Memuru Mehmet Güntin ve Sehit Er Abdulhalik Araz'in aileleri ile Kibris gazisi Mehmet Siddik Baysal’i ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Kaynak: AA