Tiras Olmakta Gecikenler Bayrami Berber Ve Kuaför Salonlarinda Karsiladi

Afyonkarahisar’in Suhut ilçesinde berber ve kuaför esnafinda Kurban Bayrami yogunlugu yasandi. Berber ve kuaför esnafi gece boyunca mesai yaparak Kurban Bayrami namazina saatler kala vatandaslarin saç ve sakal tiraslarini yetistirmek için yogun çaba gösterdi.

Tiras Olmakta Gecikenler Bayrami Berber Ve Kuaför Salonlarinda Karsiladi
Suhut’ta berber ve kuaför esnafi Kurban Bayramini is yerlerinde vatandaslara hizmet vererek karsiladi. Berber ve kuaförler Arefe sabahi basladigi tiraslarina Kurban Bayrami namazi saatine kadar devam etti.

Berber esnafi Mustafa Geldi konu ile ilgili açiklamalarinda, "Çalismalarimiz güzel geçiyor. Pandemiden sonra islerin biraz daha açilmasiyla Kurban bayramina saatler kala islerimize devam etmekteyiz. Sabah sekizde ise basladik. Bayram namazindan sonra eve gitmeyi düsünüyoruz. Çok sükür islerimiz güzel açilmaya basladi.

Tabii arefe gününde islerimiz çok yogun oluyor. Bayramda saç tirasi 20 lira" dedi.

Müsteri Veli Ölmez ise “Bugün Arefe Günü Sabri kardesimizden randevumuzu aldik. Geldik tirasimizi oluyoruz bütün esnaf kardeslerimizin bayramini en içten dileklerimle kutlar Sabri kardesimize de kolayliklar diliyorum. Siramizi bugün aldik ama bizim islerimizden dolayi bu saate kaliyoruz mecburen. Bu saatte de Sabri kardesim gereken ilgiyi gösteriyor. Herkesten Allah razi olsun tesekkür ederiz" diye konustu.

Kaynak: İHA