Sancaktepe'de Kurban Kesim Alaninda Kavurma Ziyafeti

Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, kurban kesimlerinin gerçeklestirildigi alana gelerek vatandaslarla hem bayramlasti hem de kavurma ve pilav dagitti.

Sancaktepe'de Kurban Kesim Alaninda Kavurma Ziyafeti
Sancaktepeliler, Kurban Bayrami’nin 1’inci gününde kurban ibadetini yerine getirmek için Sancaktepe Kurban Kesim Alani’nda bir araya geldi. Sancaktepe Belediyesi, Kurban Bayrami’nin 1. gününde kurban kesim alanlarina kurdugu çadirlarda vatandaslara kavurma ve pilav ikram etti. Program katilim saglayan Baskan Dögücü vatandaslarla bayramlastiktan sonra sosyal mesafe ve maske kurallari dahilinde kavurma ve pilav dagitti.

Alanda acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere 2 ambulans ve çok sayida güvenlik görevlisi hazir bulunduruldu. Sabah saatlerinden itibaren kurban kesim alanina gelen vatandaslar, randevulu kurban kesim sistemi sayesinde büyük kolaylik yasadi.

“Kavurma ve pilav ikraminda bulunuyoruz”

Vatandaslara kendi eliyle kavurmali pilav dagitan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, “Bugün mübarek Kurban Bayrami’nin ilk günü idrak ediyoruz. Biz de burada belediyemizin bir tesisini açtik. Hijyenik sartlarda bir hizmet vermeye çalisiyoruz. Vatandaslarimiz sabahin ilk saatlerinden itibaren geldiler. Girislerde maske sosyal mesafe kurallari incelendi. Zabita ekiplerimiz de gün boyunca uyarilarda bulunmayi devam edecek. Saglik ekiplerimiz ve veteriner ekiplerimiz de buralarda hizmet vermeye devam edecek. Bunun yani sira gelecek olan vatandaslarimiz gün içerisinde yoruluyorlar. Onlara da kavurma ve pilav ikraminda bulunuyoruz. Tabii ki etlerimiz de tamami ile hijyenik ortam ve sartlarda hazirlanarak buralara getirildi.

Ben bir kez daha tüm Islam aleminin mübarek kurban bayramini kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA