Kartal Belediyesi'nden Kurban Bayrami'nda Mezarliklara Ücretsiz Ring Seferi

Kartal Belediyesi, geçtigimiz Ramazan Bayrami’nda, COVID-19 salgini nedeni ile uygulanan sokaga çikma yasaklarindan, mezarlik ziyaretlerini yapamayan Kartallilar’in; Kurban Bayrami’nda, sevdiklerinin mezarlik ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için ücretsiz ulasim hizmeti gerçeklestiriyor.

Kartal Belediyesi'nden Kurban Bayrami'nda Mezarliklara Ücretsiz Ring Seferi
Kartal Belediyesi, Kurban Bayrami’nda ara vermeden, Kartallilar’in hizmetinde mesaisine devam ediyor Destek Hizmetleri ve Isletme Istirakler Müdürlügü tarafindan, arefe günü ve bayramin 1 ile 2’inci günlerinde, sevdiklerini kaybeden Kartallilar’in mezarlik ziyaretleri için ücretsiz ring seferleri gerçeklestiriliyor.

Geçtigimiz Ramazan Bayrami’nda, COVID-19 salgini nedeni ile uygulanan sokaga çikma yasaklarinda, yakinlarinin mezarliklarini ziyaret edemeyen Kartallilar, bu bayramda ücretsiz ve rahat ulasim hizmetiyle sevdiklerinin mezarliklarini ziyaret etti. Araçlar, Kartal Meydani önünden daha önceden belirlenen saatlerde, ring seferlerini gerçeklestirdi.

Ayrica, mezarliklari ziyaret eden vatandaslara, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan kurulan standlarda lokum ve kolonya ikram ediliyor.

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayisiyla Kurban Bayrami boyunca da Kartalli vatandaslarin yaninda olduklarini kaydederek; “Kartal Belediyesi ekiplerimiz Kurban Bayrami mesaisine devam ediyor. Bayram boyunca vatandaslarimizin ziyaretlerini daha kolay yapabilmesi için ilçe meydanindan mezarliklara ücretsiz olarak araç kaldiriliyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni bir kez daha kutluyor, sevdiklerimiz ile beraber nice mutlu ve saglikli bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA