Ipekyolu Belediyesi'nden Temizlik Seferberligi

Van’in Ipekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, bayram temizligi seferberligi baslatti.

Ipekyolu Belediyesi'nden Temizlik Seferberligi
‘Daha temiz bir Ipekyolu’ slogani ile temizlik seferberligi baslatan Ipekyolu Belediyesi, 60 araç ve 350 kisilik ekiple vatandaslara huzurlu bir bayram yasatmayi hedefliyor. Arefe gecesinden itibaren baslatilan temizligin bayram süresince devam edecegini belirten Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Sinan Aslan, “Daha saglikli ve daha temiz bir Ipekyolu olusturma çabamiz sürecek. Ekip arkadaslarimiz Ipekyolu için geceli gündüzlü fedakârca çalisiyor. Arkadaslarimizin bu özverili çalismalarinin sonucunda, tertemiz bir Ipekyolu olusturma hedefimize, her geçen gün bir adim daha yaklasiyoruz. Ekiplerimiz rutin periyodik çalismalarini bayram öncesi arttirarak sürdürüyor. Bu vesileyle burada vatandaslarimizin mübarek Kurban Bayrami’ni bir kez daha kutluyor; mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

“Camiler basta olmak üzere pek çok yerde detayli temizlik yapiliyor”

Daha temiz bir Ipekyolu hedefinden sasmadan çalismalarini sürdürdüklerini belirten Belediye Baskan Yardimcisi Dogan Nurses ise “Ekiplerimiz rutin temizlik çalismalari ile beraber, böylesi kapsamli temizlik çalismalarinda da fedakârligi elden birakmiyor. Kaymakam ve Belediye Baskan Vekilimizin talimatlari ile temizlik çalismalarimizi baslattik. Çalismalarimiz kapsaminda; ekiplerimiz kent merkezi ve kirsal mahallelerimizde bulunan camii içleri ve avlularini da ihmal etmiyor. Buralari da temizleyerek dezenfekte ediyor. Ekiplerimizin çalismalari sonrasi, vatandaslarimizin gönül rahatligiyla bayramlarini kutlayabilecekleri bir fiziki ortam olusacaktir” ifadelerini kullandi.

Çarsi merkezi basta olmak üzere pek çok alanda temizlik çalismasi yaptiklarini belirten Ipekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avci da, 350 kisilik ekip ve 60 araçtan olusan temizlik çalismasinin bayram süresince devam edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA