Günübirlik Turizmin Yeni Adresi Açiklamasi Güzelhisar Sosyal Tesisleri

Aliaga Belediyesinin Güzelhisar Mahallesinde projelendirdigi ve açildigi ilk günden itibaren bölge halkindan büyük ilgi gören Güzelhisar Sosyal Tesisleri, bayramin 2-3 ve 4. günlerinde misafirlerine hizmet verecek.

Günübirlik Turizmin Yeni Adresi Açiklamasi Güzelhisar Sosyal Tesisleri
Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in kirsal kalkinma ve turizm vizyonu çerçevesinde, tarihi Güzelhisar Mahallesinin tanitimi, mahallenin bir turizm destinasyonuna dönüstürülmesi ve bölgeye yeni bir sosyal yasam alani kazandirilmasi amaciyla projelendirilen Güzelhisar Sosyal Tesisleri, tertemiz bir havada keyifli bir gün geçirmek isteyenlerin ilgi odagi oldu. Güzelhisar Mahallesinde manzaraya hakim bir noktada 4 bin 860 metrekare alan üzerine kurulu sosyal tesis, mahallenin tarihi dokusuna uygun olarak insa edilen tas bina restoran, doga manzarali ahsap yürüyüs yollari, kamelyalar, çocuk oyun gruplari, peyzaj düzenlemesi ve yesille iç içe tertemiz havasiyla, doga, tarih ve misafirlerine hizmet veriyor.

Günübirlik turizmin yeni adresi

Güzelhisar Sosyal Tesisleri içerisinde 410 metrekarelik ahsap seyir terasi, 550 metrekare açik ve kapali alana sahip kafe ve restoran, köy yöresel ürün satis stantlari, Güzelhisar’in yöresel lezzetlerinden olan gözleme ve tandirin servis edilecegi açik hava pisirme alanlari bulunuyor. Manzaraya hâkim noktalarda yaz-kis kullanima uygun 180 metrekare açilir-kapanir camekanlar, ebeveynleri ile gelen çocuklarin özgürce vakit geçirebilecegi 180 metrekare açik hava çocuk aktivite alani, özel organizasyonlar için rezervasyon yapilabilecek açilir-kapanir localar, mescit ve otopark alanlari yer aliyor.
Kaynak: İHA