Erdogan Açiklamasi 'Rum Tarafi Gerçeklerden Kopuk, Samimiyetsiz, Simarik Yaklasimini Sürdürmekte Israrci'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Içlerinde hala 1974 öncesi katliamlarin özlemini çekenlerin oldugunu görüyoruz" dedi.

Erdogan Açiklamasi 'Rum Tarafi Gerçeklerden Kopuk, Samimiyetsiz, Simarik Yaklasimini Sürdürmekte Israrci'
KKTC’de 20 Temmuz Baris ve Özgürlük Bayrami töreninde yaptigi açiklamada, “Rum tarafi gerçeklerden kopuk, samimiyetsiz, simarik yaklasimini sürdürmekte israrci” dedi.

KKTC’de 20 Temmuz Baris ve Özgürlük Bayrami töreninde yaptigi açiklamada, “Biz hakliyiz, hakli oldugumuz için de sonuna kadar hakkimizi savunacagiz. Bunlarin hak ve özgürlük söylemleri sadece islerine yaradigi takdirde geçerlidir” dedi.

KKTC’de 20 Temmuz Baris ve Özgürlük Bayrami töreninde yaptigi açiklamada, "Müzakere süreci iki egemen devler arasinda yürütülür" dedi.

KKTC’de 20 Temmuz Baris ve Özgürlük Bayrami töreninde yaptigi açiklamada, “Iki devletli çözüm olmaz demek Kibris Türk halkinin egemenligini, esitligini, bagimsizligini, devletini görmezden gelmek demektir. Hiç kimse Kibris halkindan egemenliginden vazgeçmesini, Rumlarin idaresi altinda azinlik olarak yasamayi kabul etmesini beklemesin” dedi.

-IHA-
Kaynak: İHA