(Özel) Saskin Hirsizlar Girdikleri Dükkandan Kasari Bile Çaldi

Kagithane’de gözüne kestirdikleri isyerini nasil soyacaklarina karar veremeyen hirsizlar, sokak içerisine gelip önce dükkanlarin önünde oturdular, daha sonra da sokak içerisinde dakikalarca dolandiklari anlar kameraya böyle yansidi. Laptop, televizyon, içinde yaklasik 2 bin 500 TL para olan kumbara çalan hirsizlar, kasari da alarak isyerinden çikti.

(Özel) Saskin Hirsizlar Girdikleri Dükkandan Kasari Bile Çaldi
Olay, 26 Haziran günü saat 00.15 siralarinda Kagithane’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, hirsizlar Kemal K. isimli sahsa ait isyerini gözüne kestirerek, geceyi beklemeye basladi.

Isyeri sahibinin dükkani kapatarak gitmesi üzerine hirsizlar sokak içerisinde daha sik gezerek, sokaktaki insan hareketliligini takip etti.

Sokakta saskin saskin dolandilar

Gecenin ilerleyen saatlerinde isyerinin oldugu sokaga tekrar gelen hirsizlar, bu defa nasil soyacaklarina karar veremedikleri ve sokaktaki araç hareketliliginde dolayi, sokakta saskin saskin dolanmaya basladi.

Hirsizlardan bir tanesi önce gelip dükkanin önüne oturdu, daha sonra sokagin öbür tarafina geçerek baska dükkanin önünde oturdu. Bir süre sonra diger arkadaslari kagit toplamada kullanilan el arabasiyla sokaga geldi. Hirsizlar bu defa o arabayla sokak içerisinde ileri geri yaparak gezmeye basladi.



Isyerindeki kasari bile çaldilar

Sokak içerisinde uzun süre dolanan hirsizlar bir süre sonra isyerinin camini kirip içeriye girerek, laptop, televizyon, içinde yaklasik 2 bin 500 TL para olan kumbara ile kasar ve yiyecek malzemeleri çalarak sokaktan kaçti. Sabah isyerine gelen Kemal K., polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerinde inceleme yapan Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri, sahislarin emniyette kayitlari bulunan A.Ç. ile S.E. oldugunu belirledi.

Kurtulmak için hirsizlar polise, ‘Serbest kalinca malzemeleri geri verecegiz’ dedi

Kagithane Asayis Büro Amirligi ekiplerinin çalismasi sonucu A.Ç. isimli hirsiz Gültepe Mahallesi Talatpasa Caddesinde, S.E. ise telsiz mahallesi Ulu sokak üzerinde yakalanarak gözaltina alindi. Polis merkezine götürülen hirsizlar ilk ifadelerinde, malzemeleri çaldiktan sonra hurdaciya sattiklarini ve serbest kalinca da hurdaciyi bulup malzemeleri alarak sahibine teslim edeceklerini söyledikleri ögrenildi. Hirsizlarin emniyetteki islemlerinin sürüyor. Hirsizlarin sokakta dakikalarca dolandiklari anlar kameraya yansidi
Kaynak: İHA