(ÖZEL) Ögretmenler Zeka Oyunlari Ve Okuma Atölyesi Olusturdu

Kütahya’nin Hisarcik ilçesi Kutluhallar köyü Ilk ve Ortaokulu ögretmenleri olusturduklari Zeka Oyunlari ve Okuma Atölyesinin boya ve resim çalismalarini kendileri yapiyor.

(ÖZEL) Ögretmenler Zeka Oyunlari Ve Okuma Atölyesi Olusturdu
Okulun 2023 Vizyonu kapsaminda ögrencilere yararli olabilmek amaciyla ögretmen arkadaslariyla birlikte zeka oyunlari ve okuma sinifi hazirlamak çalisma baslattiklarini söyleyen Okul Ögretmeni Irem Tanriverdi, ”Gerek Milli Egitimin, gerekse diger ögretmen arkadaslarin destegiyle sinifin duvarlarini boyama, resim yapma gibi güzel faaliyetler gerçeklestirdik. Amacimiz çocuklarin daha fazla etkinliklerde bulunmasini ve daha fazla okumasini tesvik etmek” dedi.

Ögretmen Vildan Yilmaz ise ,”Ögretmen arkadaslarla “ögrencilerimize nasil daha faydali olabiliriz? Onlara okumayi nasil sevdirebiliriz?” diye düsündük, bu çerçevede zeka oyunlari ve kütüphane olusturmayi planladik. Bos sinifi boyayip, duvarlarina resim yaparak esyalari düzenledik. Ögrencilerin kütüphaneyi, okumayi, kitaplari sevmesini, ayni zamanda zeka oyunlari kisminda da ögrencilerin zekalarini gelistirmelerini amaçladik. Ögretmen arkadaslarla gerekli çalismalari yaparak burayi en kisa zamanda ögrencilerimizin faaliyetine açmayi planliyoruz” diye konustu.

Konuyla ilgili konusan Okul Müdürü Salim Teoman Okus, ”2023 Vizyonu kapsaminda ögretmen arkadaslarla okulumuzda bos bulunan sinifin zeka oyunlari ve okuma atölyesi olarak yapilabilir oldugunu kararlastirdik. Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Ilhan Cebeci ve tüm ögretmenlerimizin destegiyle bu ise basladik. Insallah zeka oyunlari ve okuma atölyemizi gelecek egitim ve ögretim yilina yetistirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA