(ÖZEL) Çocuklar Matematigi Eglenerek, Dokunarak Ve Müzik Esliginde Ögrendi

Bilecik’te 250 ilkokul ögrencisi matematigi eglenerek, dokunarak ve müzik esliginde ögrendi. Bu anlarda ise renkli görüntüler olustu.

(ÖZEL) Çocuklar Matematigi Eglenerek, Dokunarak Ve Müzik Esliginde Ögrendi
Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Milli Egitim Müdürlügü isbirliginde düzenlenen telafi egitimleri kapsaminda yaklasik 250 ögrenci Bien Seramik Bilgi Evinde gerçeklestirilen aktivitede bir hafta boyunca onlarca materyali kullanarak, matematikteki birçok islemi ögrenme firsati buldu. ’Matematige Dokunmayan Kalmasin’ slogani çerçevesinde düzenlenen egitimlerde Matematik Ögretmeni Serpil Yilmaz, çocuklara birçok konuyu anlatti.

"Çocuklar birçok açidan verimli bir hafta geçirdiler’’

Bilecik Kent Konseyi Genel Sekreteri Tolga Dedeoglu, yapilan aktivite hakkinda verdigi bilgide güzel bir programin gerçeklestirildigine dikkat çekerek, sunlari söyledi:

‘’Telafi egitim döneminde ilkokul ögrencilerimize, matematikte inovasyon egitimleri düzenliyoruz. 28 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasinda toplamda 250 ögrenci hedefimiz vardi bunu sagladik. Egitmenimiz Serpil Yilmaz, çocuklarimiza matematigi dokunarak ve eglendirerek ögretmeye çalisti. Buradaki amacimiz çocuklarimiza matematigi eglenceli hale getirerek, müzik ve resim esliginde daha kalici sekilde ögretmektir. Aktivite ile çocuklarimiz çok mutlu bir zaman dilimi geçirdiler. Son derece güzel ve faydali bir program oldu’’ ifadelerini kullandi.

Ögrenciler de gerçeklestirilen uygulamanin çok güzel oldugunu belirterek, çalismada katkisi olanlara tesekkür etti.
Kaynak: İHA