Muhtarlik Isleri Müdürü Ahmet Polat Açiklamasi 'Program Dâhilinde Tüm Mahalle Muhtarlarimizi Ziyaret Edecegiz'

Belediye bünyesinde kurulan Muhtarlik Isleri Müdürlügü, kurulus amacina uygun olarak faaliyetlerine devam ediyor. Muhtarlik Isleri Müdürü Ahmet Polat, Inönü mahallesi Muhtari Bahattin Yalçinkaya, Halitpasa mahallesi Muhtari Ruhi Deliktas, Barbaros mahallesi Muhtari Intizar Bayram’i ziyaret ederek talepleri dinledi.

Muhtarlik Isleri Müdürü Ahmet Polat Açiklamasi 'Program Dâhilinde Tüm Mahalle Muhtarlarimizi Ziyaret Edecegiz'
Belediyecilik hizmetleri kapsaminda islemlerin daha hizli ve saglikli ilerlemesi için mahalle muhtarlarinin sorunlarina her zaman muhatap bulabilecegi sekilde hizmet veren Muhtarlik Isleri Müdürlügü görevlileri, yapilan hizmetlerin takibi ve koordinasyonda sürekliligin saglanmasi için muhtarlari mahallelerinde düzenli olarak ziyaret ediyor. Yapilan ziyaretlerde Muhtarlik Isleri Müdürü Ahmet Polat, belediye ve muhtarlik faaliyetleri ile ilgili muhtarla ile fikir alisverisinde bulunuyor.

Erzincan Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürü Ahmet Polat, muhtarlik kurumunu çok önemsediklerini belirterek, “Baskanimiz Bekir Aksun’un talimatlari dogrultusunda muhtarlarimizla kesintisiz isbirligi içerisindeyiz. Sürekli diyalog ve istisarelerin hizmet ve sorunlarin çözümü noktasinda ne kadar etkili oldugunu karsilikli olarak görüyoruz. Bu dogrultuda muhtarlarimiza yaptigimiz ziyaretleri de önemsiyoruz. Program dâhilinde tüm mahalle muhtarlarimizi ziyaret edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA