Karaman'daki Uyusturucu Operasyonunda Tutuklu Sayisi 15'E Yükseldi

Karaman’da düzenlenen uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 24 süpheliden 7’si daha tutuklandi. Önceki gün tutuklanan 8 kisiyle birlikte tutuklu sayisi 15’e yükseldi.

Karaman'daki Uyusturucu Operasyonunda Tutuklu Sayisi 15'E Yükseldi
Edinilen bilgiye göre, Karaman Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüne bagli ekipleri, kentte uyusturucu satisi yapanlara yönelik önceki gün operasyon düzenledi.

Operasyon kapsaminda 20 adrese yapilan es zamanli baskinlarda 24 süpheli yakalandi. Süphelilerin ev ve is yerlerinde yapilan aramalarda 50 gram eroin, bir miktar sentetik uyusturucu ve hap, 2 tabanca, 4 tüfek, 70 mermi ve uyusturucu satisindan kazanildigi degerlendirilen 5 bin 435 lira ile 675 avro, tarihi eser oldugu degerlendirilen 3 sikke ele geçirildi. Emniyette ifadeleri alinan süphelilerden 8’i sevk edildigi mahkemece tutuklandi. Sorgulari tamamlanan 7 süpheli de sevk edildigi mahkemece tutuklandi. Operasyon kapsaminda tutuklanan süphelisi sayisi 15’e yükselmis oldu. Gözaltindaki 9 süphelinin ise halen emniyetteki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA