Dügün Heyecani Basladi, Çiftler Gelin Ve Damatlikla Dans Kursuna Kostu

Pandemi sebebiyle dügünlere getirilen kisitlamalarin kaldirilmasiyla dügün yapmak isteyen çiftler dans kurslarina akin etti.

Dügün Heyecani Basladi, Çiftler Gelin Ve Damatlikla Dans Kursuna Kostu
Pandemi kisitlamalari sebebiyle genç çiftler, uzun süre dügününü erteliyor veya sade bir nikah ile dünya evine giriyordu. Yasaklarin kalmasi ile dügün yapmak isteyen çiftler dügün telasina girdi. Uzun süre yasak sebebiyle dügün yapamayan genç çiftler, dans kurslarina akin etti. Dügünde unutulmaz bir an yasamak isteyen gelin ve damat, dans kurslarina giderek burada egitim almaya basliyor. Yasaklar nedeniyle 8 aydir dügün yapamayan, sade bir nikah ile dünya evine giren Emre Tan ve Dilan Tan çiftti yasaklarin kalmasi ile hayalindeki dügünü yapmak için dans kursuna basvurdu.

“Dügünümüze iki gün kala yasak geldi”

Çok heyecanli olduklarini söyleyen dans kursu ögrencisi Emre Tan, "Aslinda biz nikahimizi yaptik. Nikahi yaptiktan sonra dügünümüz vardi fakat dügünümüze iki gün kala yasak geldi. Dügünümüzü yapamadik. Çok heyecanliyiz ve dügünümüzün olmasini istiyoruz, bu yüzden de güzel bir baslangiç olmasi için dans dersine geldik. Derslerimiz çok heyecanli normalde ben pek hevesli degildim. Geldikten sonra fark ettim, içimde dansçi kimligim varmis bunu ögrendim. Bundan sonra da dansa devam edecegiz ve egitim alacagiz" dedi.



“8 aydir dügün heyecani yasayamadik”

Çok mutlu oldugunu söyleyen Dilan Tan, "8 aydir evli olmamiza ragmen dügün heyecani yasayamadik. Insallah bir aylik süreç sonunda bu dansi tamamlayip dügün heyecanimizi yasayacagiz. Mehmet hocamiza da tesekkür ediyoruz. Sayesinde dersler çok güzel geçiyor" diye konustu.



“Çok fazla yogunluk yasiyoruz”

Mehmet Yildirim, "Pamdemi sürecinde suan çok yogunlastik. Yogunlasma nedenimizde sürekli ertelenen dügünler. Ondan dolayi boz egitmenler olarak da tüm saatlerimiz randevularla geçiyor. Gayet keyifliyiz, güzel bir döneme basladik. Herkese mutluluklar diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA