AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki Kayseri'de Terörle Mücadeleye Degindi Açiklamasi

'Daglari, köyleri temizledik. Simdi kaçtiklari Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayati onlara zehir edecegiz. Evlatlarimizin hiçbirinin elhamdülillah kani yerde kalmiyor'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, daglari, köyleri terörden temizlediklerini belirterek, "Simdi kaçtiklari Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayati onlara zehir edecegiz. Evlatlarimizin hiçbirinin elhamdülillah kani yerde kalmiyor." dedi.

Özhaseki, Kayseri'de Melikgazi Belediyesi is birligi ile Tinaztepe Mahallesi'nde hayirsever Ahmet ve Selehattin Sarialp'in yaptirdigi Aile Sagligi Merkezinin açilisina katildi.

Burada konusan Özhaseki, Türkiye'nin zor bir cografyada yasadigini, Avrupa'nin ortasinda keyif yapan bir ülke olmadigini, etrafinin ates çemberi oldugunu söyledi.

Zor bir cografyada, yatirim yapildigini, ülkenin büyüdügünü anlatan Özhaseki, "2015 yilinda strateji grubu olarak bir anket yaptirdik. Vatandasa sorduk, 'En önemli sorun nedir?' dedik. Yüzde 90 PKK terör örgütü çikti. Çok sükür bu terör örgütü bitti, sehirlerimizde kalmadi. Kizilay, Besiktas ve Kayseri'de bombalar patlatamiyorlar. Daglari, köyleri temizledik. Simdi kaçtiklari Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayati onlara zehir edecegiz. Evlatlarimizin hiçbirinin elhamdülillah kani yerde kalmiyor." ifadesini kullandi.

Türkiye'nin ekonomik anlamda zor durumda birakilmak istendigini vurgulayan Özhaseki, salgin döneminde dünyanin daraldigi dönemde bile 20'den fazla hastanenin açildigini dile getirdi.

"Ayasofya herkesin rüyasiydi. Bati'nin ve Hristiyan aleminin baskisindan dolayi cami olarak açamiyorduk." diyen Özhaseki, su an açildigini, ezanlarin okundugunu hatirlatti.

Özhaseki, Akdeniz'de yasanan oyunlarin bozularak yatirim üzerine yatirim yapildigini, Akdeniz'in Türk gölü haline geldigini ifade etti.

- "Milletin menfaatine olan her seyi yapmaya azmediyoruz"

Türkiye'nin salginin bitmesiyle hizmet sektöründe önünün açilacagini anlatan Özhaseki, yapilan desteklerin önemini vurguladi.

Yakin dönemde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandigina deginen Özhaseki, "Kayseri Sehir Hastanesinde odada kaldim. Büyük bir odaydi. 'Acaba bana mi böyle bir oda verdiler?' dedim. Yanimdaki odalarda bulunan herkes Kovid-19 oldugu için diger odalardakileri ziyaret ettim. Herkesin odasi benimki kadar güzeldi. Hiç farki yoktu." dedi.

Özhaseki, yapilan hizmetlere her zaman muhalif birilerinin oldugunu, dogru olan, milletin menfaatine olan her seyi yapmaya azmettiklerini söyledi.

Konusmalarin ardindan açilisin gerçeklestirildigi programa AK Parti Milletvekili Taner Yildiz, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu ve ilçe belediye baskanlari katildi.
Kaynak: AA