Ortahisar'da 21 Noktada Kurban Kesilecek

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde belirlenen 21 noktada kurban kesilecegi bildirildi.

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Kurban Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesajda, Kurban Bayrami vesilesiyle bütün dünyada huzurun, sükunun, mutlulugun, güzelliklerin yasanmasini, savaslarin, kanin ve gözyasinin sona ermesini, mazlum milletlerin, özellikle de Islam cografyasinda sikinti çekenlerin sikintilarindan arinmasini diledi.

Bütün Islam aleminin Kurban Bayrami'ni kutlayan Genç, bayramin hayirli, ugurlu olmasini temenni etti.

Genç, aldiklari tedbirlerle Kurban Bayrami'na hazir olduklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Kurban ibadetinin, manevi atmosferine uygun bir sekilde gerçeklesmesi için tüm tedbirlerimizi aldik. Akoluk Mahallemizde belirledigimiz büyük çapli kurban satis ve kesim alanimiz faaliyette. Bunun disinda merkez mahallelerimizde belirledigimiz 21 noktada da kurban kesim islemi yapilacak. Özellikle bütün vatandaslarimizdan, bu ibadetimizin maneviyatina halel gelmemesi açisindan, tespit ettigimiz alanlarda bir nizam ve temizlik içinde bu kesim islemlerini yaparak kurban ibadetimizi gerçeklestirmemizi rica ediyorum. Bu manada bütün mesai arkadaslarimiz, zabitalarimiz, olaganüstü bir gayretle birlikte bu çalismalarini sürdürüyor."

Vatandaslara Kovid-19 asisi olmalari çagrisinda da bulunan Genç, bayramda da tedbirlere uyulmasinin önemine dikkati çekti.

Kaynak: AA