Baskan Atabay, Yogun Ilgi Gören Taki Stantlarini Gezdi

Didim Belediye Baskani A.Deniz Atabay, Didim Belediyesi’nin katkilariyla binlerce yillik Apollon Tapinagi’nin bulundugu sokaga kurulan Apollon Taki Stantlarini gezerek, zanaatkar kadinlarla bir araya geldi.

Baskan Atabay, Yogun Ilgi Gören Taki Stantlarini Gezdi
16 - 25 Temmuz 2021 tarihleri arasindan Apollon Tapinagi’nin yanina kurulan Apollon Taki Stantlari ziyaretçi akinina ugramaya devam ediyor. Zanaatkar kadinlara ekonomik olarak katki saglamak amaciyla Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay’in öncülügünde kurulan Apollon Taki Stantlari Didim’e gelen yerli ve yabanci turistlerin ilk ziyaret ettigi yerlerden biri haline geldi. Yogun kalabaliklarin yasandigi taki stantlarini önceki gün Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay’da ziyaret etti. Tüm stantlari gezen Baskan Atabay vatandaslar tarafindan yogun bir ilgi ile karsilandi.

Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay ile stantlarda bir araya gelen zanaatkar kadinlar, ülkemizi ve tüm dünyayi saran Koron avirus dolayisiyla sikintiya ugradiklarini, Baskan Atabay’in kendilerine böyle bir firsat verdigi için tesekkür ettiklerini belirtti.

Baska zamanlarda da böyle stant almak istediklerini dile getiren Zanaatkar kadinlar, Apollon Taki Stantlarinin süresinin biraz daha uzatilmasi konusunda Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay’dan talepte bulundu.

Apollon Taki Stantlarina, stant açan zanaatkar kadinlarin istek ve sikayetlerini dinleyen, Baskan Atabay, "Zanaatkar kadinlarimizin el emegi göz nuru ürünlerini ekonomik anlamda geri dönüsüm saglanmasi için stantlarimizi açtirilmasini sagladik. Zanaatkar kadinlarimiza destegimiz devam edecektir. Apollon Taki Stantlarimiz 25 Temmuz 2021 tarihine kadar kapilarini açik tutacaktir. Yogun ilginin ve talebin devam etmesi halinde süreyi uzatabiliriz. Tüm vatandaslarimizi stantlarimiza bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA