ATSO Baskani Uslu'nun Kurban Bayrami Mesaji

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, Kurban Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

ATSO Baskani Uslu'nun Kurban Bayrami Mesaji
Baskan Mustafa Uslu, Kurban Bayrami’nin tüm dünyada salginin bittigi, huzurun hakim oldugu daha güzel günlere vesile olmasi temennisinde bulundu.

Tüm dünyanin bir buçuk yildir korona virüsle mücadele ettigini ve asi çalismalariyla normale dönüs için yeni bir döneme girildigini belirten Baskan Uslu, bu bayramin korona virüsün konusuldugu son bayram olmasini dileyerek kutlama mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Maalesef salgin sebebiyle bayramlarimizi bile bayram gibi yasayamadigimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Tabi her seyin basi saglik ve saglik olmadan hiçbir seyin anlami kalmiyor. Çok sükür ki tünelin sonunda isik göründü ve asi çalismalariyla birlikte umutlarimiz yeserdi. Bu bayramda da tedbirlerimizi alacagiz, ancak daha esnek kosullarda bir bayram yasama imkanimiz olacak. Insallah önümüzdeki bayramlarda da sevdiklerimizle bir ve beraber eski günlerdeki gibi bayramlara hep birlikte kavusuruz. Kurban Bayrami paylasmanin ve yardimlasmanin öne çiktigi, gönüllerin alindigi bir bayramdir. Bu müstesna günleri firsata çevirip kardeslerimize el uzatirsak, sevgi ve mutlulugu da dalga dalga toplumun her kesimine yayabiliriz.

Kurban Bayraminin manevi atmosferinde toplum olarak sevgi ve hosgörüyü hakim kilalim, varsa kirginliklarimiz geride birakalim. Hastaliklar, salginlar ve türlü zorluklarin oldugu bir dünyada, Kanuni Sultan Süleyman’in “Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi” sözünden hareketle sagligimizin kiymetini bilelim ve yine Baki’nin dedigi gibi; baki kalan bu kubbede hos bir sada birakmak için çalisalim. Bu duygu ve düsüncelerle, tüm üyelerimizin, hemsehrilerimin, milletimizin ve Islam aleminin mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve huzurun hakim oldugu güzel bir bayram diliyorum.”
Kaynak: İHA