Altinordu Belediyesi, Konutlarda Bayram Temizliginde

Ordu’nun Altinordu Altinordu Belediyesi ‘Gönül Seferberligi Projesi’ kapsaminda konut temizlik ekibi ile Kurban Bayrami öncesi haneleri gezerek yasli, engelli, yataga bagimli ve evde tek basina yasayan vatandaslarin evlerini temizliyor.

Altinordu Belediyesi, Konutlarda Bayram Temizliginde
Özellikle pandemi döneminde baslattigi sehir dayanismasi kapsaminda toplumun her kesimine ulasan çalismalariyla yüz güldüren belediye, dezavantajli kesimleri ve ihtiyaç sahibi aileleri hiç yalniz birakmiyor. Altinordu Belediyesi eser ve hizmet Belediyeciligi ile sehre, gönül belediyeciligi ile de gönüllere dokunmaya devam ediyor. Hayata geçirilen proje kapsaminda bakima muhtaç, kimsesiz, yasli ve engelli vatandaslarin evleri bastan asagi temizlenerek, evin diger ihtiyaçlari da giderilmeye çalisiliyor. Kurban Bayrami öncesi sehir genelinde yürütülen evde temizlik çalismalari ile Altinordu Belediye ekipleri yaslilarin hastalarin ve bakima muhtaç vatandaslarin bayrama mutlu girmelerini hedefliyor.

Görevde olduklari 27 aylik süreçte yaptiklari çalismalar ve hayata geçirdikleri yatirimlarla sehirde degisim ve dönüsüm yasattiklarini ancak sadece sehrin imari ve insasini yeterli görmediklerini söyleyen Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Insanimizi ihya etmedigimiz sürece, sehrin imarinin bizim için hiçbir önemi yok. Çünkü bizim merkezimizde insan var. Bunun için gönül belediyeciligi anlayisiyla çalisiyoruz. Yasli, kimsesiz ve engelli vatandaslarimizin ihtiyaçlarinin giderilmesi konusunda devletin müsfik ellerini onlara ulastiriyoruz. Proje kapsaminda, yasli, bakima muhtaç ve engelli vatandaslarimizin evlerinin tüm temizligini yapiyoruz. Bunun disinda bize ihtiyaç duyduklari diger alanlarda da yanlarinda oluyoruz. Vatandaslarimizin gönüllerine girmek ve hayir dualarini almak bizim için her seyden degerlidir” seklinde konustu.

Evlerinde temizlik yapilan vatandaslar, verilen hizmetten duyduklari memnuniyeti dile getirirken, Kurban Bayrami öncesi kendilerini unutmayan Altinordu Belediye Baskani Askin Tören’e tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA