Baskan Demirtas Açiklamasi 'Kurban Bayraminda Sizler Için Çalisiyor Olacagiz'

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Kurban Bayrami’ni hemsehrilerimizin huzurlu bir sekilde idrak etmeleri için tüm imkanlarimizi seferber etmis bulunuyoruz" dedi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Kurban Bayraminda Sizler Için Çalisiyor Olacagiz'
Ilkadim Belediyesi kurban bayrami öncesi tüm tedbirlerini aldi. Ilçede kurban kesim alanlarini belirleyen Belediye, hazirladigi uyari afisleri ve brosürlerle vatandaslari bilgilendirirken, bayramin huzurlu geçmesi için sahada çalismalarini sürdürecek.

Bayram süresince 30 araç ve 150 kisilik ekiple, çift vardiyali bir sekilde çalisacak olan belediye, vatandasin huzurlu ve güvenli bir ortamda kurban bayramini idrak etmeleri için tüm imkanlarini seferber etti. Belediye zabita ekipleri, bayram süresince denetimlerini siklastirarak, belirlenen alanlar disinda kesim yapanlara cezai islem uygulayacak. Belediye Temizlik ve Saglik Isleri Müdürlügü bayram öncesinden baslayarak genel temizlik çalismasinin yani sira, bayram süresince kesim alanlarinda meydana gelecek koku ve kirliligi önleyecek tedbirler alarak, çöp konteynirlarinda ilaçlama çalismasi yapacak.

“Huzurlu bir bayram için tüm tedbirleri aldik”

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, ilçe halkinin saglikli ve hijyenik bir ortamda kurbanlarini kesmeleri ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alindigini söyledi.

Halka hizmet sevdasiyla yola çiktiklarini hatirlatan Baskan Demirtas, “Paylasim ve dayanismanin en yogun sekilde yasandigi mübarek Kurban Bayrami’ni hemsehrilerimizin huzurlu bir sekilde idrak etmeleri için tüm imkanlarimizi seferber etmis bulunuyoruz. Ekiplerimiz basta temizlik olmak üzere, halkimizin rahati ve huzuru için her türlü tedbiri almis durumda. Insallah birlik ve beraberligimizin en yogun sekilde yasanacagi bir Kurban Bayramini daha saglikli ve güvenli bir ortamda idrak edecegiz” diye konustu.



“Bayram paylasmaktir”

Baskan Demirtas, ”Biliriz ki, bayramlar dayanismadir. Biliriz ki, bayramlar kardesliktir. Birliktir. Biliriz ki, bayramlar acilarimizi yüregimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarimizi paylasarak kucaklasmaktir. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örnegi gösteren degerli Ilkadim halkimin, bundan sonra da ayni beraberligi göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatip bu mübarek günden istifade edeceklerine inaniyorum. Ilkadim Belediyesi olarak bizler her zaman oldugu gibi Kurban Bayraminda da sizler için çalisiyor olacagiz. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanisma duygularimizi pekistirecek her türlü olusumun alt yapisini hazirladik. Bu vesile ile degerli hemsehrilerimizin mübarek Kurban bayramini kutluyor, bayramin Islam cografyasindaki zulmün sona ermesine vesile olmasi dileklerimle, saglikli, mutlu ve huzurlu bir bayram temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA