Agri Belediye Baskani Sayan'dan Down Sendromlu Vatandasa Bayram Sürprizi

Agri Belediye Baskani Savci Sayan, saha ziyaretlerinde kendisine eslik eden ve kurban bayrami öncesinde bayram hediyesi olarak elbise aldigi down sendromlu Cemalettin Aksakboga’nin mutlulugu gözlerinden okundu.

Agri Belediye Baskani Sayan'dan Down Sendromlu Vatandasa Bayram Sürprizi
Agri Belediye Baskani Savci Sayan, merkezdeki Hürriyet Mahallesi yol asfalt çalismalarinda incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldi. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Baskan Sayan, "Bölgenin en büyük Türkiye’nin 4’üncü büyük sicak asfalt plentini Dogunun parlayan yildizi Agri’ya kurmanin gururunu yasiyoruz. Gelecege dair insa ettigimiz Agri’da, kurdugumuz son sistem plent ile asfaltlanmamis yol birakmayacagiz. Belediyemiz Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerimiz asfaltlama çalismalarina baslamistir" dedi.

Daha sonra ziyaretlerinde çocuklarla bir araya gelerek onlara hediyeler dagitan Baskan Sayan, çocuklarla yakindan ilgilendi. Baskan Sayan, saha ziyaretlerinde kendisine eslik eden down sendromlu Cemalettin Aksakboga’yi makam aracina alarak magazaya götürdü. Kurban Bayrami dolayisiyla bayram hediyesi olarak kendisine elbise aldigi Aksakboga’yi kendi eliyle giydiren Baskan Sayan, bayram harçligi vererek Aksakboga’nin bayramini kutladi. Aksakbogaile çektirdigi fotograflari sosyal medya hesabindan paylasan Baskan Sayan, "Bugün saha ziyaretlerinde bize eslik eden özel insan Cemal kardesimize bayramliklari çok yakisti" notunu yazdi.
Kaynak: İHA