Mersin'deki Yangina Müdahale Eden Araç Ve Ekip Sayisi Artirildi

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli: 'Yanginda 3 uçak, 11 helikopter, 86 arazöz, 450 personel ile söndürme çalismalari devam ediyor'.

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, İçel'deki ormanlik alanda çikan yangina müdahale eden araç ve ekipteki kisi sayisinin artirildigini belirterek 3 uçak, 11 helikopter, 86 arazöz, 450 personel ile söndürme çalismalarinin devam ettigini bildirdi.

Pakdemirli, yazili açiklamasinda, yangini söndürmek için yararlanilan araç ve personel sayisinin artirildigini ifade ederek, "İçel yangininda 3 uçak, 11 helikopter, 86 arazöz, 450 personel ile söndürme çalismalari devam ediyor." bilgisini paylasti.

Pakdemirli, daha önce Twitter hesabindan yaptigi açiklamada bu sabah baslayan Adana-Pozanti ve Sariçam, Antalya-Kas, İçel-Gülnar'daki orman yanginlarina toplam 3 uçak, 16 helikopter, 41 arazöz ile müdahale edildigini kaydetmisti.

Kaynak: AA