Grup Imera'dan Çocuk Istismari Ile Mücadeleye Destek

Saadet Ögretmen Çocuk Istismari Ile Mücadele Dernegi ( UCIM) ‘in Çocuk Istismari Ile Mücadele ve Farkindalik Haftasi kapsaminda baslatmis oldugu “ Çocuklar Için Mavi Kurdele Tak” kampanyasina bir destek de Grup Imera’dan geldi.

Grup Imera'dan Çocuk Istismari Ile Mücadeleye Destek
Erzurum’da düzenlenen Grup Imera Konserinde UCIM Genel Baskan Danismani Av. Aysegül Aydogan ve Erzurum Temsilcisi Av. Hilal Genç Grup Imera üyelerine mavi kurdelelerini desteklerini aldi. “Çocuklar Için Mavi Kurdele Tak” kampanyasina, sol bileklerine mavi kurdele takarak destek veren Grup Imera adina konusan Abdulhadi Küçük “ Hepimizi çocuk istismari ile ilgili duyarli olmasi gerekiyor. Mavi kurdele ile farkindalik haftasina destegimizi göstermek hepimizin görevi. Çocuklar hepimizin çocuklari” dedi.

UCIM Genel Baskan Danismani Av. Aysegül Aydogan “UCIM Saadet Ögretmen Çocuk Istismari ile Mücadele Dernegi olarak; çocuk istismarlarina ve çocuk ölümlerine karsi olmak için bu hafta Çocuk Istismari ile Mücadele ve Farkindalik Haftasi. Bir hafta boyunca sol bileklerimizde mavi kurdele ile geziyoruz. #çocuklariçinmavikurdeletak hashtagi ile lütfen hepiniz sosyal medyalarinizdan paylasin yapin” dedi.

Kaynak: İHA