Esenler'de Gaspçi Dehseti, Yabanci Uyruklu Sahsi 6 Yerinden Biçakladi

Esenler’de kimligi belirsiz bir kisi, kuaförden dönen yabanci uyruklu sahsi 6 yerinden biçaklayarak telefonunu ve parasini gasp edip kaçti. Gaspçinin dehset saçtigi anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Esenler'de Gaspçi Dehseti, Yabanci Uyruklu Sahsi 6 Yerinden Biçakladi
Olay, geçtigimiz Cuma günü saat 21.00’de Esenler, Kemer Mahallesi 912 Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, yabanci uyruklu bir kisi kuaförden eve giderken kimligi belirsiz bir vatandas tarafindan yolu kesildi. Önce telefonunu daha sonrada parasini alikoymak isteyen süpheli, yabanci uyruklu sahsi önce darp edip daha sonra 6 yerinden biçakladi. Daha sonra telefonu ve parayi alan gaspçi, olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Ilk müdahaleyi havluyla esnaf yapti

Gaspçi dehsetine maruz kalan yabanci uyruklu sahsa ilk müdahale çevrede bulunan esnaflar tarafindan havluyla yapildi. Olayi gören vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan sahsi yakalamak için çalisma baslatirken, saglik ekipleri ise yaraliya müdahale etti. Yapilan ilk müdahalenin ardindan gaspçi dehsetine maruz kalan sahis, Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Gaspçi dehseti kamerada

Esenler’de gaspçinin sahsi biçakladigi o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, gaspçinin yabanci uyruklu sahsin yanina gelerek biçakladigi, daha sonra birinin araya girmesiyle olay yerinden kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA