Baskan Gökhan Yüksel Açiklamasi 'Kültür Merkezi, Seçim Döneminde Özellikle Vurguladigim Bir Projeydi'

Kartal’in sosyal ve kültürel hayatina yeni hizmetler sunacak olan ‘Yali, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi Projesi’nin çalismalari devam ediyor. Baskan Gökhan Yüksel, önümüzdeki yil içerisinde tamamlanmasi beklenen kültür merkezine ait alandaki çalismalari yerinde inceleyerek, projeye iliskin bilgiler verdi.

Baskan Gökhan Yüksel Açiklamasi 'Kültür Merkezi, Seçim Döneminde Özellikle Vurguladigim Bir Projeydi'
Kartal’da Yali, Yunus ve Topselvi Mahallelerinin ortak noktasinda bulunan alana çalismalari baslatilan ‘Yali, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi Projesi’nin çalismalari devam ediyor. Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel’de çalismalarin yürütüldügü insaat alanina gelerek faaliyetleri yerinde inceledi. Önümüzdeki yil tamamlanmasi beklenen kültür merkezi projesi kapsaminda vatandaslarin faydalanabilecegi birçok hizmetin yani sira kültür sanat alanlari ile ihtiyaç durumunda kullanilabilecek asevi de proje içerisinde yer aliyor.

“Seçim döneminde özellikle vurguladigim bir projeydi”

Yürütülen çalismaya iliskin bilgi veren Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, “Bu proje seçim döneminde özellikle belirttigim projelerden biriydi. Burada üç mahallemizim hem kültür sanat anlaminda faaliyetlerini yürütebilmeleri hem de gençlerimizin ve vatandaslarimizin çesitli hizmetleri alabilecegi bir ortam hazirlamaya çalisiyoruz. Mahallelilerin yeri geldiginde asevi ihtiyaçlarini karsilayabilecek bir yapi. 25 Kasim’da ilk kazmayi vurmustuk. Çevredeki binalarin da güvenligini almak amaciyla 200’e yakin fore kazik diktik. Su an ise temel atma seviyesine geldik. Bugün 600 metreküplük bir beton dökme islemi gerçeklesecek. Kartal’daki mahallelerimize bu hizmeti sagladigimiz için mutluyuz, simdiden hayirli olsun. Önümüzdeki yila kadar da projenin tamamlanmasi için arkadaslarimizla gerekli görüsmeleri gerçeklestirdik” diye konustu.

Kaynak: İHA