Allianz Türkiye'ye Üst Üste Üçüncü Kez 'Insana Saygi' Ödülü

Allianz Türkiye, 20’ncisi düzenlenen Insana Saygi Ödülleri organizasyonundan üst üste üçüncü kez ödülle döndü.

Allianz Türkiye'ye Üst Üste Üçüncü Kez 'Insana Saygi' Ödülü


Allianz Türkiye, insan kaynaklari platformu Kariyer.net tarafindan düzenlenen Insana Saygi Ödülleri’nden bir kez daha ödülle döndü. Söz konusu site üzerinden yapilan tüm is basvurularina adaya özel dönüs yapan sigorta sirketi bu yaklasimi ile 2019 ve 2020 yillari ‘Insana Saygi Ödülü’nün sahibi oldu. Sigorta sirketi, ise basvuru süreçlerindeki uygulamalariyla üç yildir üst üste ‘Insana Saygi Ödülü’ne layik görülüyor.

Çalisanlarin tutkuyla yürüyecekleri yolu insa etme vizyonuyla hareket ediyor

Ödülle ilgili degerlendirmede bulunan Allianz Türkiye Insan Kaynaklari, Çevik Ofis ve Operasyon Destek Genel Müdür Yardimcisi Ilkay Özel, “Mevcut ve potansiyel çalisanlarimizin tutkuyla yürüyecekleri yolu insa etme ve tercih edilen isveren olma vizyonuyla hareket ediyoruz. Insan odakli is ve ise alim yaklasimimizin, bu alanda Türkiye’nin önde gelen organizasyonlarindan biri olan Insana Saygi Ödülleri’nde üst üste üçüncü kez ödüle layik görülmesi bizlere gurur veriyor” dedi.



Verilen bilgiye göre, söz konusu sitenin ana sponsorlugunda düzenlenen Insan Kaynaklari Zirvesi kapsaminda verilen ‘Insana Saygi’ ödülleri, aday basvurularini yüzde yüz olarak yanitlayan, en çok istihdam yapan ve en çok basvuru alan firmalara veriliyor. Site üzerinden gerçeklestirilen oylamada adaylar da IK süreçleri, markasi ve iletisimi bakimindan en begendikleri firmayi belirliyor. Içerik, görsellik ve üreticilik kriterleri dikkate alinarak yapilan diger oylamada ise en iyi tasarimli is ilani oylaniyor. Organizasyonun ödül töreni bu yil pandemi sebebiyle 2019 ve 2020 yillari için çevrimiçi olarak düzenlendi.

Kaynak: İHA