12 Jant Ve Lastik Çalan 3 Hirsiz Tutuklandi

Adana’da kriko ile kaldirdiklari 3 lüks otomobilin 12 jant ve lastigini çalan 3 hirsiz yakalanip tutuklandi. Hirsizlarin bu yöntemi Çiçek Abbas filmindeki sahneyi akillara getirdi.

12 Jant Ve Lastik Çalan 3 Hirsiz Tutuklandi
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde araçlarinin lastik ve jantlarinin çalindigini iddia eden 3 kisinin sikayeti üzerine çalisma baslatti. Hirsizlik olaylarinin yasandigi bölgelerde arastirma yapan polis, 3 süphelinin araçlari kriko ile kaldirip, 12 lastigi jantlariyla birlikte çaldigini belirledi. Hirsizlik olaylarini gerçeklestirenlerin Bilal P., Özgür S. ile Sahin G. oldugunu belirleyen polis, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Süphelilerin saklandiklari adresleri belirleyen polis, es zamanli baskinlarla Bilal P., Özgür S. ve Sahin G.’yi yakaladi. Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda ele geçirilen lastikler, sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheliler, çikarildiklari hakimlikçe tutuklandi.

Bu hirsizlik olayi basrollerini Sener Sen ve Ilyas Salman’in paylastigi Çiçek Abbas filmini akillara getirdi. Filmde de Sener Sen, Ilyas Salman’in minibüsünün 4 lastik ve jantlarini kriko ile kaldirip çalmisti.
Kaynak: İHA