Yeni Parklariyla Merkezefendi Güzellesiyor

Merkezefendi Belediyesi 10 mahallede devam eden park çalismalari ile daha da güzellesiyor. 4 yeni parkin yani sira mevcut parklarda da yenileme çalismalari ile daha islevsel hale geliyor.

Yeni Parklariyla Merkezefendi Güzellesiyor
Merkezefendi Belediyesi, yürüttügü park yapim çalismalari kapsaminda yeni park ve yesil alanlari halkin hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede Saglik Çalisanlarina Saygi Aniti ve Karahasanli Meydan Park’ta çevre ve peyzaj düzenlemesi, Saglik Parki’nda oyun, spor gruplari ve zemin çalismasi, Baskarci, Göveçlik, Gültepe, Karahasanli, Kumkisik, Mehmet Akif Ersoy, Sirakapilar ve Sümer Mahallelerindeki parklarda da oyun ve spor gruplari, oturma alanlari, yürüyüs yollari, hali saha yapim çalismasi, oyun grubu yenileme, park büfe ve bakim çalismalari gerçeklestiriliyor. Ekipler ayrica Kumkisik Mahallesi’nde hali saha yapim çalismalarini sürdürüyor.

Ilçenin dört bir yanina yeni parklar kazandirdiklarini, mevcut parklari da daha modern ve islevsel hale getirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, örnek teskil eden parklar insa ettiklerini söyledi.

Baskan Dogan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemsehrilerimizin vakit geçirebilecegi, nefes alabilecegi park ve yesil alanlari ilçemize kazandirmaya devam ediyoruz. Her yastan hemsehrimizin rahat bir sekilde spor aktivitelerini gerçeklestirebildikleri çok fonksiyonlu, kapsamli, eglenme, dinlenme ve sohbet mekanlarina sahip parklarimizin sayisini arttirmak için çalisiyoruz. Yasamakta oldugumuz kuraklik sorunu nedeniyle suyumuzu dikkatli kullaniyoruz. Bu sorunun ortadan kalkmasindan sonra çimlendirme çalismalarimizi gerçeklestirecegiz. Bütün gayretimiz basta çocuklarimizin ve hemsehrilerimizin daha güzel, daha yesil bir Merkezefendi’de yasamalari içindir. Her sey Merkezefendi için” diye konustu.

Kaynak: İHA