Yüzme Havuzlari Çocuklarin Ayagina Gidiyor

Keçiören Belediyesi ilçedeki üç mahalleye kurdugu prefabrik yüzme havuzlariyla çocuklara hem serinleyecekleri hem de doyasiya eglenecekleri bir ortam hazirliyor. Ayni zamanda havuzlarin etrafi agaçlandirilarak daha estetik bir görünüm saglaniyor.

Yüzme Havuzlari Çocuklarin Ayagina Gidiyor
Keçiören Belediyesi tarafindan ilçedeki Kafkas, Atapark ve Yayla mahallelerine insa edilen 1.20 metre derinligindeki havuzlar ücretsiz olarak hizmet verecek.

“Tesislerimiz vatandasimiza ait”

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, ilçedeki yüzme havuzu ve aqua parklarin bugün itibariyle hizmete basladigini belirterek, “Keçiören’de, yetiskinlerin ve çocuklarin yaz sicaginda serinlemesi ve günün yorgunlugunu atmasi için yüzme havuzu ve aqua parklarimiz konforlu bir ortam sunuyor. Tam donanimli bakim ve temizlik çalismalarinin yapildigi Aktepe Spor Tesisi ve Aqua Parki, Abdürrahim Karakoç Kültür Spor ve Gençlik Merkezi, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu, Kalaba Spor Tesisleri ve Kalaba Aqua Parki vatandasimizin hizmetindedir. Bütün spor tesislerimiz vatandasimiza, gençlerimize ve çocuklarimiza aittir. Herkes bu tesislerimizden sonuna kadar istifade edebilirler” diye konustu.

Kaynak: İHA