Yenisehir Belediyesinden Belgesel Gösterimi Ve Rehber Esliginde Sergi Gezisi

Leonardo da Vinci’nin ölümünün 500. Yili etkinlikleri kapsaminda hazirlanan Leonardo da Vinci’ye Saygi Sergisi’ni Yenisehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde bulunan sanat galerilerinde İçelli sanatseverlerle bulusturan Yenisehir Belediyesi, simdi de “Leonardo da Vinci: Zamanin Ötesi” adli belgeselin gösterimi ve rehber esliginde sergi gezisi programi düzenliyor.

Yenisehir Belediyesinden Belgesel Gösterimi Ve Rehber Esliginde Sergi Gezisi
Yenisehir Belediyesi Ahmet Yesil Sanat Galerisi ve Yenisehir Belediyesi Sanat Galerisinde 30 Eylül tarihine kadar açik kalacak Leonardo da Vinci’ye Saygi Sergisi, ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Sanatseverlerin yogun ilgi gösterdigi sergide eserleri bulunan sanatçi, yazar, sair ve entelektüellerin Da Vinci’yle ilgili verdigi bilgiler ve yorumlarinin yer aldigi “Leonardo da Vinci: Zamanin Ötesi” belgeselinin gösterimi yapilacak.

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, yönetmenligini Durmus Akbulut, müzigini Mercan Dede, seslendirmesini Mazlum Kiper, yapimciligini ise Emre Sefer’in üstlendigi belgeselin gösterimi ve sanat tarihçisi Ilkin Tugçe Kabadayi’nin eslik edecegi sergi gezisi programi bugün basliyor. Vatandaslar 0552 825 55 41 telefon numarasini arayarak randevu alabilecek. Belgesel gösterimi ve rehber esliginde sergi gezisi programi 6, 8 ve 13 Temmuz tarihlerinde saat 12.00’de baslayacak.
Kaynak: İHA