Tokat Vakfi'nin Ilk Yönetim Kurulu Toplantisinda Görev Dagilimi Yapildi

Tokat Ili ve Ilçeleri Egitim Kültür ve Dayanisma Vakfi’nin ilk yönetim kurulu toplantisinda görev dagilimi yapildi.

Tokat Vakfi'nin Ilk Yönetim Kurulu Toplantisinda Görev Dagilimi Yapildi
Tokat Ili ve Ilçeleri Egitim Kültür Ve Dayanisma Vakfi Olagan Genel Kurulu, 19 Aralik’ta üyelerin çogunlugunun katilimiyla gerçeklestirilmisti. Uzun yillar Vakif Baskanligini yürüten Haci Mustafa Ipek’in aday olmadigi Genel Kurul’da vakfin bir önceki dönemdeki yönetim kurulu üyesi ve Ankara Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Kerem Erdem’in olusturdugu tek liste kabul edilmisti. Genel Kurul sonrasinda Vakif Genel Merkezinde 24 Haziran’da yapilan ilk yönetim kurulu toplantisinda görev dagilimi yapildi. Vakfin Baskan Yardimciligina Yunus Altun, Genel Sekreterlige Dr. Ayhan Uz, Genel Muhasiplige Senay Köse oy birligiyle seçildi. Vakif Baskani Erdem’in listesindeki tüm asil ve yedek üyelerle denetim kurulu üyelerinin asil ve yedek üyelerini ilerleyen süreçte çesitli kollarda aktif olarak görevlendirecegi, vakif üyelerinden gönüllü olanlari bazi çalismalarda yetkilendirilecegi belirtildi.

Yeni Baskan Kerem Erdem, bugüne kadar vakifta görev yapan genel baskanlara, yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelere tesekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyeleriyle sancagi gururla tasiyacaklarini, Ankara’da yasayan tüm Tokatlilari Tokat Vakfi’nin çatisi altinda görmek istediklerini, vakfin kapisinin tüm Tokatlilara sonuna kadar açik oldugunu ve Ankara’daki tüm sivil toplum kuruluslariyla is birligine her zaman açik olduklarini ifade etti.

Vakif Baskani Kerem Erdem, Anitkabir’i de ziyaret etti. Ziyaretinde mozoleye çelenk birakmasinin ardindan Anitkabir Özel Defteri’ni imzalayan Erdem, defteri sunlari yazdi:

“Ülkemizin kurtaricisi ve Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tokat Ili ve Ilçeleri Egitim Kültür Ve Dayanisma Vakfimizin Olagan Genel Kurulunda seçilmis olan kurullari, vakif üyeleri ve konuklarimizla birlikte vakif baskani olarak manevi huzurunuzda bulunmanin sevinç ve gururu içindeyim. Yola çiktigim arkadaslarim ve Tokatlilar olarak hepimizin adlari baska baska olsa da soy adimiz Tokat ve Türkiye’dir anlayisiyla bir araya geldik ve bir arada durarak hizmet edecegime de söz veriyorum. Çalismalarimda simdiye kadar oldugu gibi tüm yurttaslarimiz ve hemserilerimiz arasinda; dil, din, mezhep, soy sop ve cinsiyet ayrimi yapmaksiniz bize biraktiginiz Cumhuriyetin temel ilkeleri dogrultusunda ve Türk milliyetçiliginden hiç ayrilmadan hizmet edecegim. Tüm bunlarla da yetinmeyip, ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ içinde yasayacak nesillerin yetismesi için hiç yorulmadan ve durmadan çalisacagim. Bize biraktigin maddi ve manevi her sey için tesekkür eder, sevgi ve saygilarimi sunarim. Ruhun sad olsun.”
Kaynak: İHA