Pamukkale Belediyesinin Destekleri Hesaplara Yatiriliyor

Pamukkale Belediyesinin korona virüs pandemisinde isleri bozulan esnaflara verdigi bin 400 TL nakdi destegin ilk etap ödemeleri yapiliyor. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, her zaman oldugu gibi vatandaslarin ve esnaflarin yaninda olduklarini söyledi.

Pamukkale Belediyesinin Destekleri Hesaplara Yatiriliyor


Pamukkale Belediyesi, ilçe sinirlari içinde faaliyetlerine devam eden ve korona virüs nedeniyle isleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara bin 400 TL nakdi yardim yapma karari almisti. Karara göre Pamukkale ilçesinde yer alan ve korona virüs nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve isleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocagi gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, hali saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonlari, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, dügün salonu, fotografçi, müzisyen ve benzeri isyeri ve isletmelere tek seferde bin 400 TL nakdi yardim destegi saglanacak.

Esnaflar, belirlenen sektörlerde faaliyet gösterdigine dair vergi levhasi ve isyeri açma ve çalisma ruhsatlari ile birlikte Pamukkale Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden basvurularini yapti. Gerekli incelemelerden sonra evraklarinda eksik bulunmayan ve bin 400 TL nakdi destegi almaya hak kazanan esnaflarin hesaplarina ödemeler yapilmaya baslandi.

“Her zaman oldugu gibi vatandaslarimizin ve esnaflarimizin yaninda olmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Birçok sektörde faaliyet gösteren ve korona virüs nedeniyle kayba ugrayan esnaflarimiza bin 400 TL nakdi yardim yapma karari aldik. Basvurularin devam ettigi bu destek uygulamamizda incelemeleri tamamlanan esnaflarimizin ödemelerini yapmaya basladik. Belirlenen sektörlerdeki esnaflarimiz gerekli evraklarla birlikte basvurularini kolayca yapabilirler. Bu destek uygulamamiz hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA