Içe Milli Egitim Müdürü Kiliç, TEKNOFEST'e Katilacak Takimlari Ziyaret Etti

Çubuk Ilçe Milli Egitim Müdürü Alican Kiliç, 5 projeyle TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarismasi'nda ilçeyi temsil edecek Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi ögrencilerini ziyaret ederek, projeler hakkinda bilgi aldi.

Kiliç, AA muhabirine, okulun 5 projeyle yarismaya katilacagini söyledi.

Projelere Çubuk Belediyesi’nin destek verdigini hatirlatan Kiliç, verilen destekle ögrencilerin insansiz hava araci, enerji santrali, depolama ünitesi gibi çalismalar hazirladigini kaydetti.

Basarili çalismalarindan dolayi ögretmen ve ögrencileri tebrik eden Kiliç, sunlari söyledi:

‘’Yapilan bu projeler okulumuzun gelecegi için çok büyük bir yatirim olacak. Birbirinden degerli projeler için okulumuz ve ögrencilerimiz en iyi sekilde hazirlandi.Ilçemize yakisir, ülkemizi en iyi sekilde temsil edecek, gelecekte ülkenin ihtiyaç duydugu insan kaynaginin da ortaya çikmasina zemin hazirlayacak en iyi tasarimi en iyi ürünü ortaya koyacaklardir.’’

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Servet Gürdag da ‘’Ögrencilerimizin okuldan ögrendiklerini uygulama firsati bulmalari bizim için gurur verici. Hem ögrencilerimiz hem de ögretmenlerimiz asla vazgeçmediler ve sonuçta güzel ürünler üretti." diye konustu.

Verdigi maddi destek nedeniyle Belediye Baskani Baki Demirbas’a tesekkür eden okulun proje koordinatörü Bünyamin Aktas ise, ‘’Bize sponsorluk yapan katkida bulunan belediyemize çok tesekkür etmek istiyorum. Çünkü projeler ciddi anlamda masraf gerektiren isler. Hem okulumuzun hem ögretmen olarak bizlerin hem de ögrencilerimizin bütçeleriyle olacak isler degil bunlar." dedi.

Kaynak: AA