Erzurum'daki Kadin Girisimcilere Yönetici Egitimi

Ekonomiye güç katan kadin girisimcileri destekleyen Garanti BBVA’nin, Bogaz içi Üniversitesi Yasamboyu Egitim Merkezi (BÜYEM) is birligiyle 2012 yilinda baslattigi, “Kadin Girisimci Yönetici Okulu” programinin 2021 yili egitimlerinin üçüncüsü, Erzurum’daki kadin girisimcilere yönelik düzenlenecek.

Erzurum'daki Kadin Girisimcilere Yönetici Egitimi
Türkiye’nin farkli illerindeki kadin girisimcilere ulasmak, kadin girisimcilerin islerini büyütmek ve sürdürülebilir kilmak, her alanda rekabet güçlerini artirmak ve girisimci ruhlarini desteklemek amaciyla düzenlenen Kadin Girisimci Yönetici Okulu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) ve TOBB Erzurum Kadin Girisimciler Kurulu (KGK) katkilariyla 12 Temmuz 2021 tarihinde baslayacak. Garanti BBVA’nin Kadin Girisimci Yönetici Okulu programi kapsaminda bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yaninda 3 binden fazla kadin girisimciye ücretsiz egitim saglandi. 12 Temmuz-17 Agustos tarihleri arasinda sinirli kontenjan ile online gerçeklestirilecek Kadin Girisimci Yönetici Okulu’na katilmak isteyen Erzurumlu kadin girisimcilerin 8 Temmuz 2021 tarihine kadar https://www.garantibbvakadingirisimci.com/ adresinden basvuru yapmasi gerekiyor.

Online egitim verilecek

Üniversitenin egitmenleri ve profesyoneller tarafindan il özelinde daha fazla kadin girisimciye ulasma hedefiyle online olarak verilecek egitimlerde; dijital pazarlama, insan kaynaklari, müsteri deneyimi, yönetimsel kodlama, e-ticaret, finansman yönetimi, yenilikçi is modelleri gelistirme gibi girisimcilerin islerini yönetmelerinde etkili olacak alanlara odaklaniliyor. Kadin Girisimci Yönetici Okulu’yla girisimcilerin hem egitim ihtiyaçlarini gidermek hem de girisimcilik konusunda rol model sinerjisi olusturmalarini saglamanin yani sira ihtiyaç duyduklari bilgi birikiminin arttirilmasi hedefleniyor.

Egitimi basariyla tamamlayan kadin girisimcilere, Yasamboyu Egitim Merkezi (BÜYEM) tarafindan düzenlenen sertifika verilecek.
Kaynak: İHA