Bilecik Valisi Sentürk, Yenipazar'da Incelemelerde Bulundu

Bilecik Valisi Bilal Sentürk, Yenipazar ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Sentürk, Yenipazar Kaymakamligi ziyaretinde, Kaymakam Muhammed Rasit Kurt ve beraberindekilerle bir süre görüserek, ilçede devam eden çalisma ve projeler hakkinda bilgi aldi.

Kaymakam Muhammed Rasit Kurt, Belediye Baskani Ilhan Özden ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte ilçe pazarini ve esnaf ziyaret eden Vali Sentürk, esnaflardan ve vatandaslardan pandemi ile mücadelede oldugu gibi kademeli normallesme döneminde de ayni hassasiyeti göstermelerini istedi.

Yenipazar ilçesine 10 kilometre uzakliktaki Yukariçayli köyü sinirlari içinde yer alan 50 ve 30 metre kayaliklarin arasindan dökülen "Suuçtu Selaleri"nde incelemede bulunan Vali Sentürk, "Yesil tabiatin içerisinde güzel bir seyirlik ve dinlenilebilecek doga harikasi mekan. Bilecik dogal güzellikleriyle görülmeye deger bir ilimiz. Son derece büyüleyici dogal güzellikler var. Insanlarin bu güzellikleri yasamalarini ve görmelerini arzu ediyoruz. Kayalarin içerisinde yer alan bir doga harikasi burasi." dedi.

Kaymakam Kurt ve beraberindekilerle birlikte 13 bin dekar civarinda tarim arazisini sulayacak Yukariçayli Barajinda incelemede bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Sentürk, daha sonra köy ve mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Vali Sentürk, sorunlari, ihtiyaçlari yerinde görmek ve karsilikli görüs alisverisinde bulunmak istedigini dile getirerek, "Kamu kaynaklarini dogru ve verimli bir sekilde kullanacagiz. Bizler buraya talepleri degerlendirmek ve dogrudan talepleri almak için geliyoruz. Öncelikli konulari tespit edip, dogru adimlar atmak istiyoruz. Köyden beklentileri arttirmak amaciyla çalismalarimizi yürütüyoruz." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA