Baskan Özcan, LGS'den Tam Puan Alan Emre'yi Onurlandirdi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Liselere Geçis Sistemi’nde 500 tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Emre Berat Keser ve ailesini ziyaret ederek hediye takdim etti.

Baskan Özcan, LGS'den Tam Puan Alan Emre'yi Onurlandirdi


Nazilli’de özel bir okul ögrencisi 14 yasindaki Emre Berat Keser, 2021 Liselere Geçis Sistemi’nde (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye sampiyonu oldu. Berat Keser ve ailesini ziyaret eden Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek ve AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Abak, Nazilli’nin bu tür basarilarla anilmasindan gurur duyduklarini ifade etti.



Egitimci bir ailenin çocugu olan Keser, “Çok güzel yerlere gelecegimi düsünüyorum. Benden sonraki kusaklara örnek olacak bir basari. Küçüklükten beri astronomi ve uzay bilimlerine hep ilgim vardi. Gelecekte bu yolda bir adim atacagimi düsünüyorum” diyerek desteklerinden dolayi ailesine ve ögretmenlerine tesekkür etti.

Türkiye sampiyonu Emre Keser’e saat hediye eden Baskan Özcan, “Bugüne kadar zamanini hem çalisirken hem de sinavda en iyi sekilde kullandin. Bundan sonra daha çok zamana ihtiyacin olacak. Nazillimizin temsilinde verdigin katkilardan dolayi hem kurumumuza, hem ailene hem de degerli hocalarimiza ve sana çok tesekkür ediyorum. Sayin kaymakamimiza ayrica tesekkür ediyorum. Ne zaman bir istegin olursa kapimiz her zaman açik. Nazilli’deki gençlere de örnek oldugun için ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA