Barlar Sokagi 22 Ay Sonra Eski Günlerine Dönüyor

Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden biri olan, denizi ve muhtesem dogasinin yani sira eglence sektörü ile de iddiali bir kent olan Mugla’nin Marmaris ilçesindeki Barlar Sokagi 22 ay sonra eski günlerine dönüyor.

Barlar Sokagi 22 Ay Sonra Eski Günlerine Dönüyor


Bugün itibari ile baslayan yeni normallesme sürecinde ülke genelinde birçok yerde oldugu gibi Marmaris Barlar Sokagi’nda da hareketlilik yasaniyor. Gece yarisina kadar müzik yayini yapilabilecek mekanlar gelecek olan müsterilerini beklemeye basladi.

Barlar Sokagi’ndaki mekan isletmecisi Halil Tas, "Alinan yeni karar bizleri sevindirdi. Tabi ki buna da sükür diyoruz ancak gece 12’de müzigin kapanmasi bizi çok etkileyecek. Burasi turizm bölgesi, yetkililer lütfen buralar için özel bir ayarlama yaparsa uygun olur" dedi.

Eglence mekani sahibi Kamil Issi ise, "Sonunda nihayet açiliyoruz. Ben dünyaya insanlari eglendirmek için geldim. Biz isletme olarak tüm kurallara uyuyoruz. Masalarimizin mesafesi, dezenfektanlarimiz maskelerimiz hep hazir haldeyiz. Devlet büyüklerimize sesleniyorum saat kisitlamasi konusunda turizm bölgelerine bir esneklik yapilsin" diye konustu.



Saat 21.00 itibari ile kapilarini açan eglence mekanlari gece 24.00’da müzigi kapatip ruhsatlarinda belirtilen saatlere kadar açik kalabilecekler.
Kaynak: İHA