Bakan Varank, Avrupa Sampiyonu Milli Sporcu Ile Bilek Güresi Yapti

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Cumhurbaskani Erdogan’in önerisi üzerine milli sporcu Abdulsamet Ocakoglu ile Sanliurfa’da bulusarak bilek güresi yapti.

Bakan Varank, Avrupa Sampiyonu Milli Sporcu Ile Bilek Güresi Yapti
Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, özel bir markanin tanitim programina katilmak üzere gittigi Sanliurfa’da, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kitap Otagi’nda, AK Parti Gençlik Kollari tarafindan düzenlenen “Gençlik Bulusmasi” programina katildi.

Varank, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in kendisini isaret ederek bilek güresi yapmasi için önerdigi Türkiye ve Avrupa sampiyonluklari bulunan milli sporcu Abdulsamet Ocakoglu ile de burada bir araya geldi.

Ocakoglu ile bir süre sohbet eden Varank, karsilasma öncesinde ceketini çikarip kollarini sivadiktan sonra, milli sporcuya “Hazir misin?” diyerek gülümsedi. Ardindan Hakem Sehmus Gültekin’in ‘hazir ve basla komutu’ ile start alan müsabakada Varank ile genç sporcu arasindaki samimi diyaloglar dikkat çekti. Milli sporcunun maçin en heyecanli aninda Varank’a; “Urfa’ya yatirim yapacak misiniz?” sorusunu yöneltmesi, salonda kahkaha tufani ile karsilik buldu. Varank, genç sporcunun sorusunu "Yeneceksen ona göre, yenmeyeceksen ona göre" seklinde yanitladi.

Bakan Varank’in gerçekçi bir maç istegine karsilik veren Ocakoglu, tüm gücünü göstereceginin sözünü verdi. Çetin geçen maçi milli sporcu kazandi.

Maçi kazanan Abdulsamet Ocakoglu ise gerçek anlamda zorlandigini belirterek, “Maç güzel geçti, bakanimizla tatli bir sohbet seklinde ve atismali geçti. Açikçasi zorladi beni. Bakanimiz gerçekten çok güçlü” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Babalar Günü etkinligi kapsaminda video konferans yöntemiyle görüsen milli sporcu Abdulsamet Ocakoglu, Cumhurbaskani Erdogan ile bilek güresi yapmak istemis, Erdogan maç için Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank’i önermisti.
Kaynak: İHA