Yavuz, 'Hainlerin Kökünü Kazidik, Kazimaya Da Devam Edecegiz'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Ali Yavuz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak uzun bir süreden beri terörle olan mücadelemizde basariyla sona geldigimiz dost düsman herkes tarafindan bilinmektedir. Bütün vatan hainlerinin kökünü kazidik kazimaya da devem ediyoruz" dedi.

Yavuz, 'Hainlerin Kökünü Kazidik, Kazimaya Da Devam Edecegiz'
Düzenlenen basin toplantisinda, "1000 yillik geçmisi olan Türk Milletinin mensuplari olmaktan gurur duyuyoruz" ifadesinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Ali Yavuz, "Türk Milleti çok büyük Devletler ve Medeniyetler kurmus bir Millettir. Büyük milletlerin kaderi de büyük olur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak uzun bir süreden beri terörle olan mücadelemizde basariyla sona geldigimiz dost düsman herkes tarafindan bilinmektedir. Bütün vatan hainlerinin kökünü kazidik kazimaya da devem ediyoruz" dedi.

Yavuz, "Aziz vatanimizin distan oldugu gibi içtende düsmanlari oldugu asikârdir. Bu kutsal vatanin ekmegini yiyip suyunu içen hainler tarihten bu yana her dönemde ne yazik ki olmustur. Devletimiz hem içimizdeki hem de distaki hainleri yillardir bertaraf etmeye çalismis ve basarili olmustur. Tüm bu hainlerin sonlari yakindir" diyerek sunlari söyledi:

"Sinir ötesi operasyonlar, sinirimizin içerisinde yasayan vatandaslarimizin güvenlik ve huzuru içindir. Son günlerde sinir ötesi operasyonlarda hayatini kaybederek Sehitlik mertebesine yükselen kahraman Mehmetçiklerimiz bizleri derinden üzmekle beraber, onur tablomuza ölümsüz birer yildiz olarak katilmislardir.

Sehit ailelerimiz ve sehit çocuklarimiz bu milletin en önemli emanetleridir. Bu emanetlere yüce Türk milletinin her zaman sahip çikacagindan kimsenin süphesi olmasin.

Kayseri Sehitler ve Gaziler Dernegi olarak; Türk silahli kuvvetlerimizin her neferine minnet borcumuzu bildirerek onlara basari dileklerimizi ve tesekkürlerimizi arz ediyoruz.

Bizler sehit aileleri ve gaziler olarak kahraman Mehmetçigimizin azimli ve kararli mücadelesinde kanimizin son damlasina kadar yanlarindayiz.

Vatan için, millet için, bayrak için, mukaddesat için verdikleri hak mücadelesinde dualarimiz her zaman Mehmetçigimizle.

Vatanini canindan aziz bilen kahraman sehitlerimizin emaneti olan kutsal vatanimizda, sehitlerimizin kanlariyla sulanmis ay yildizli al bayrak ilelebet dalgalanmaya devem edecektir.

Aziz sehitlerimizin manevi hatiralari önünde saygiyla egiliyor, minnet ve sükranlarimizi sunuyoruz."
Kaynak: İHA