Sandikli Belediyesi Itfaiyesinden Hastanede Yangin Tatbikati

Afyonkarahisar Sandikli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü tarafindan Sandikli Devlet Hastanesi’nde tatbikat gerçeklestirildi. Tatbikatta senaryo geregi hastane binasina yangindan dolayi üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdivenleri ile kurtarildi.

Sandikli Belediyesi Itfaiyesinden Hastanede Yangin Tatbikati
Tatbikatta ilk olarak Sandikli Devlet Hastanesi dogum servisinde senaryo geregi çikan yangina önce hastane ekipleri daha sonra itfaiye müdürlügü personelleri tarafindan müdahale edilerek alevler kontrol altina alindi. Daha sonra çikabilecek bir yanginda tahliye islemlerini anlatmak için uygulamali olarak Devlet Hastanesi servisinden senaryo geregi yaralanan kisi sedye ile görevliler tarafindan asagiya indirildi.

Tatbikatin ardindan açiklamalarda bulunan Sandikli Belediyesi Itfaiye Müdürü Muhammet Keles, “Itfaiye müdürlügümüz olarak bölgenin en donanimli ve en kapsamli itfaiye müdürlükleri arasindayiz. Zaman içerisinde kendimizi hazir tutmak ve vatandaslarimiza en hizli ulasan ekip olmak için bu gibi tatbikatlar yaparak becerilerimizi tekrar etmek ve hemsehrilerimiz bilgilendirmek zorundayiz.

Yangin, deprem, su baskini, trafik kazalari, dogal afetler gibi pek çok konularda vatandaslarimizin karsilasabilecegi bütün olumsuzluklarda onlarin yanlarinda olmak için kendimizi gelistirmeye ve modernize etmeye devam ediyoruz. Bu baglamda bizlere desteklerini asla esirgemeyen Belediye Baskanimiz Mustafa Çöl’e tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA