(ÖZEL) Trafik Kazasi Sonrasi 'FETÖ'cüsünüz' Sözü Ve Küfürler Ortaligi Karistirdi

Isparta’da kisitlama saatinde alkollü sürücüsünün kullandigi otomobil önce trafik lambasina sonra elektrikli araç ile bir isyerinin camina çarparak durabildi. Kazanin ardindan araçta yolcu olarak bulunan sahsin isyeri sahiplerine yönelik “FETÖ’cüsünüz” diyerek küfür etmesi üzerine ortalik karisti. Taraflari polis ayirirken gazetecilere de tepki gösteren ve 0.89 promil alkollü oldugu belirlenen sürücüye trafik kuralini ihlal etmekten para cezasi uygulanip, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu .Ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürülen sürücü ve yolcuya ayrica kisitlamayi ihlalden 3 bin 150’ ser TL idari para cezasi uygulandi.

(ÖZEL) Trafik Kazasi Sonrasi 'FETÖ'cüsünüz' Sözü Ve Küfürler Ortaligi Karistirdi


Kaza saat 22.45 siralarinda Fevzi Pasa Ilkokulu kavsaginda meydana geldi. Muhammed K. idaresindeki 32 GB 854 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce trafik lambasi diregine sonra da bir magazanin önünde bulunan 3 tekerlekli elektrikli araç ile isyerinin camina çarparak durabildi. Kazada sürücü ve yaninda yolcu olarak bulunan Ridvan isimli sahis yara almadan kurtuldu. Kazanin ardindan olay yerine emniyet ekibi sevk edildi. Olay yerine magazanin sahipleri ve çalisanlari da geldi. Sürücü Muhammed K., araci kaydirdigini belirterek, isyeri sahiplerinden özür diledi.

“FETÖ’cüsünüz” dedi ortalik karisti

Araçta yolcu olarak bulunan Ridvan isimli sahis ise isyeri sahipleriyle tartisarak, “Ölümden dönmüsüz adam paranin derdine düsmüs. Insana mi çarptik. 2 tane airbag patlamis caminizin derdine düsmüssünüz. Ayip size. FETÖ’cüsünüz” dedi.

Bunun üzerine isyeri sahipleri Ridvan isimli yolcunun üzerine yürüdü. Bu sirada polis araya girerek, olayi önlemeye çalisti. Polisin sakinlestirmeye çalistigi isyeri sahipleri, “Laflarina dikkat et, baban yasinda insaniz. Terbiyesiz. Ekmegimizin derdinde adamiz biz” diyerek tepki gösterdiler.

Sürücü arkadasi adina özür diledi

Tartismanin ardindan araç sürücüsü Muhammed K., isyeri sahiplerinin yanina gelerek özür diledi. Isyeri sahibinin “FETÖ’cü ne demek?” sözüne karsilik Muhammed K., “Kazayi yapan benim. Haklisiniz. Özür dilerim” diye konustu.



Küfredince arbede yasandi

Daha sonra aracin yanina giden Ridvan isimli sahis ile Muhammed K., tartisma yasadi. Bu sirada Ridvan isimli sahis isyeri sahiplerine küfredince ortalik yine karisti. Polis, yasanan arbedede taraflari araya girerek, uzaklastirdi.

Hizlarini alamayip gazeteciye tepki gösterdiler

Hizini alamayan ikili bu kez kendilerini görüntüleyen Ihlas Haber Ajansi muhabirini hedef aldi. Muhammed K., muhabire “Biz bir kaza yaptik, haksiziz. Siz bizi neden kameraya aliyorsunuz, bu bir suç” diyerek tepki gösterdi.

Kaza sonrasi 0.89 promil alkollü oldugu belirlenen Muhammed K.’ya para cezasi uygulanirken, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Muhammed K. daha sonra ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Araç ise çekici yardimiyla yoldan kaldirildi.
Kaynak: İHA